2821
2789
عنوان

رماتیسم

268 بازدید | 7 پست

سلام خانما

لطفا محض رضای خدا .صدقه جاری بشه براتون بیایید کمک بیایید راهنمایی

خواهرشوهرم حالش خیلی بده شبا نمیخوابه 

رماتیسم داره ازنوع انوریسم نمیدونم چی. دست وپاهاش پوستشون کبود شده و گوشتش ازتنش جدا شده . یدونه ازانگشت پاهاش کنده شد . بقیه هم کم کم دارن می افتن . توی اهواز زیرنظر دکتر الهام رجاییه ولی انگار فقط ویتامین ومسکن بهش میده .اگه کسی دکتر خوب واقعن ماهر وکاربلد میشناسه هرجای ایران باشه لطفا لطفا بگید که دیگه علکی هزینه نکنه داره تلف میشه به خدا گناه داره 

عزیزم بیارینش شیراز 

توی بیمارستان سعدی 

خیلی به مریض های روماتیسمی کمک میکنن 

ی خانم بود روماتیسم داشت همه پاهاش زخم و کبودی و ورم 

از بوشهر بود. بیست روز تو این بیمارستان تحت نظر بود 

حتی تمام زخم های پاهاش هم خوب شد و بعد صحیح و سالم برگشت شهرش

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسم دکتر چیه ؟

اونجا بیمارستانه 

اسم دکترو نمیدونم 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز