2777
2789
عنوان

کیک مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیازچه نریز دوستنداری
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
1سینه مرغو با کمی زردچوبه پیاز و نمک میپذیم ریش ریش یا خوردش میکنیم در ظرفی میریزیم خیارشور گردو پیازچه تره جعفریو بهش اضافه میکنیم حالا پودر ژلاتینو با دوقاشق آب مرغ مخلوط میکنیم رو بخار کتری میذاریم تا حل و شفاف بشه حالا سس ماست و پنیر و سس و باهم مخلوط میکنیم پودر ژلاتین مخلوط شده رو بهش اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم نصف سسو به مواداضافه میکنیم نصف برا روش نگه میداریم موادو سسو هم میزنیم حسابی بعد بچش و نمک و فلفل خیلی کم بزن مراقب باش زود شور میشه من آخرش نمک میزنم چون هم مرغ نمک داره هم خیار شور خیار شور من از 50گرم بیشتر میزنم چون تستش بهتره اما نه زیادا چون شور میشه 65گرم 3تا متوسط حالا با چاقو گوشه های نون تستو صاف میکنیم درو ن ظرف مورد نظر یک ردیف میچینیم بعد از موادمون روش میریزیم و پخش میکنیم این کارو تا سه ردیف ادامه میدیم سه ردیف دوتایی میچینیم اینجوری مجلسی تره بعد که تموم شد کارمون یک لایه نازک ماست روش میکشیم نیم ساعت میذاریم یخچال بعد سسی که نگه داشتیمو کم کم روش میریزیم و به تمام کیک میکشیم و کاورش میکنیمو بعدم تزئین اون ماستی که میکشیم باعث میشه سس رو کیک به خورد نون نره و ظاهرش حفظ بشه برا اینکه خوشمزه تر بشه از شب درست کن برا ظهر 😍😍😍
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
ممنون ازتون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مواد لازم سینه مرغ 1عدد گردو نصف لیوان خرد شده البته دلخواه نان تست یک بسته پودر ژلاتین یک قاشق غ خوری سس نصف لیوان پنیرخامه ایی یک چهارم لیوان ماست خامه ایی یک لیوان تره و جعفری به دلخواه پیاز چه50 گرم خیارشور50گرم
ممنون ازتون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پودر ژلاتین نه ژله از عطاریا بخرید شیرین نیست
یک لایه نون تست میچینی یک لایه مواد صاف میکنی دوباره نون تا موادو نونت تموم بشه
http://s9.picofile.com/file/8276196176/20161103_230152.jpg
با این میزان مواد و دستور درستیدم