2777
2789
عنوان

شوهره احمق من

188 بازدید | 10 پست

سلام قضاوت با شما ....

میرم سر اصل مطلب ما دوربرمون هیچکس و نداریم اونایی هم که هستن خواهر بردار ها همه درگیر مشکلات و بدبختی خودشون و خیرشون به ادم نمیرسه دو سال پیش با کلی وام وقرض بدبختی یه خونه تو روستا خریدیم ۳۰۰ تومن 

که الان تا خرخره تو فشاریم  ماهی ۱۰ میلیون  قصد میدیم که حقوق شوهرم ۱۲ تومنه 

ما اومدیم خونمون چون تجربه نداشتیم مکان وخونه اشتباهی گرفتیم که اولش با مشکلاتی که داشت زد تو ذوقمون البته که الان درست کردیم حالا مادر شوهرم با ایده های به حساب ناب باعث تنش شده البته که شنونده باید عاقل باشه شوهرم کلا ادم دهن بینی هست البته که خودش شدیدا مخالف این موضوعه و قیول نداره اما من میدونم اخلاقش جوریه که سریع جا میزنه و منتظره ببینه کی چی میگه مادر شوهرم میگه خونتون بفروشین زمین بخرین بسازین چون میدونی چی ساختی زیرش چیه و فلان حالا خونه مارو نهایتا ۵۰۰ بخرن ما اطراف تهران هستیم خونمون تو روستاعه من میگم اینجوری نمیشه تو پشت نداری پول نداریم مگه میشه همینجوری کارتو از دست میدی الان میگه نه تو پایه نیستی جلو اهداف منو میگیری قهر کرده 

حالا شما جای من به نظرتون واقعا میشه یه همچین حرکتی زد ؟

یا من دارم بی انصافی میکنم در حقش جلوشو میگیرم که کاخ سفید نسازه 😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۹۸ درصد مردا دهن بینو راحت طلبند

شما کوتاه نیا یعدا خودشون پشیمون میشن

در زندگی بخشش مهم ترین چیزه وگرنه هیچ آدمی کامل نیست و بدونید زندگی هیچکس گل و بلبل نیست همه بدبختی‌های خودشونو دارن ولی آدم باید یه جاهایی کوتاه بیاد 

ببین خیلی خوب خریدی خونتونو الان ۳۰۰میلیون جایی بهتون خونه نمیدن حتی اگه پشت کوه باشه کرایه خونه ام که نگم برات بگو بل فرض که خونه رو فروختی زمین خریدی میتونی خونه اجاره کنی پول پیش داری ماهی یکی دومیلیون میتونی کرایه خونه بدیی اصلا به حرفشون گوش ندیااا پشیمون میشی الان مسالح و اینا خیلی گرونه فک کردی به همین راحتی ساخت خونه مهندس میخواد آب و برق و گاز میخواد ساده نباش

فروختنش اشتباهه مگه میشه خونه ساخت دیگه،، منم بابام یه زمین کشاورزی بهم دادبا آبجیم فروختیم 300سهم من شد،، 4سال پیش،، 130ت زمین خونه خریدم،، بازم میخاستم بگیرم، برادر شوهرم 150ت ازما گرفت زمین بخره چند ماه بعدش 200ت بهم برگردونه،، همون شد وچند ساله که گذشته، رفته تا پولمو بده