2777
2789
عنوان

سرفه شدید

119 بازدید | 14 پست

سلام نزدیک دوهفنس من و‌پسرم شدید سرفه میکنیم دکترم رفتم همه دارویی هم خوردیم بهتر نشدیم توروخدا راهکار دارین بدین خداخیرتون بده

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

سلام عزیزم شربت دیفن هیدرامین قرقره کن بعدم سیب درختیااباعناب اویشن دم کن بخور بعدم پیاز بزار رو گاز بزار پخته شه بخور شیر نشاسته هم بخور خپب خپب مشین انشالله😘🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مثل شما بودم عزیزم ....دیگه خسته شده بودم بخدا .... پریروز از سر ناچاری به یه خانم دکتری که متخصص عفونی هست تو اسنپ زنگ زدم یه نسخه داد تا ۸0 درصد خوب شدیم ولی یکم گرون گرفت یه اسپری داد 29۰ فکر کنم

منم دوهفته اینجوری بودم حتما هرروز یه قرص سی جوشان بخورید، شیر نشاسته رقیق سرفه رو تسکین میده، عسل توشیر ولرم، تو سوپ هویج آویشن و دار چین بریز، سیب پخته، مرتب مایعات گرم، به دانه
سلام عزیزم شربت دیفن هیدرامین قرقره کن بعدم سیب درختیااباعناب اویشن دم کن بخور بعدم پیاز بزار رو گاز ...

مرسی گلم 😘

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم دوهفته اینجوری بودم حتما هرروز یه قرص سی جوشان بخورید، شیر نشاسته رقیق سرفه رو تسکین میده، عسل ت ...

مرسی عزیزم 😘

منم مثل شما بودم عزیزم ....دیگه خسته شده بودم بخدا .... پریروز از سر ناچاری به یه خانم دکتری که متخص ...

ازهمون اسپری دهانی ؟

غرغره کردی

نه 

دونه به دم کن اون لرجی ‌شو بخورین

تو اینستا هم دیدم که سیب رو پوست گرفته بود همون جوری سالم تو اب ابپزش کرد بعد پوره‌ش کرد بعد ابجوش اضافه کرد و چندتا قل بخوره جا افتاده شد بعد دیگه قابل سرو بود

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

ممنونم از همتون ❤️

2790
2778
2791
2779
2792