2777
2789
عنوان

مجردا بیان💛👧🏼زودی💕

261 بازدید | 17 پست

تازه باهم آشنا شدیم بیرونم هنوز نرفتیم ولی آشنای خیلی دوره میشناسیم همو...دیشب تا ۶ صب بیدار بوده با دوستش بعد امروز ساعت ۵ زنگ زدم گفتم بیدار شده دگ جوابمو نداد ساعت ۸ چن بار زد منم جواب ندادم اس داد خواب بودم ساعت ۳ ظهر خوابیدم با یه خط دیگ زد  باز اس داد گوشیم افتاده از دستم ترکیده ب بدبختی شمارتو پیدا کردم با این خط زدم.)

ی ساعت بعدش زنگ زدم باز جواب نداد الان از ساعت ۹ تا الاااان دیگه جواب نداده معلومه داره تلافی میکنه انگار بچس ۲۸سالشه

😏🙊زنگ زد چیکار کنم دیگ جواب بدم یا کات ؟مخم نمیکشه اینجوری

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

بچه بازیا چیه 

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو هم‌که همون کاری کردی جواب ندادی بچه بودی؟ آره البته به نظر من رفتار بچگونه‌ایه تازه بیچاره کلی تلاش کرده باهاش صحبت کنی منم بودم دلخور میشدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وای کات اینا اصلا بدرد نمیخورن تا اخر جنگ اعصاب داری گوشیم ترکیده چیه! دروغ میگه

اره خیلی تابلو بود

تو هم‌که همون کاری کردی جواب ندادی بچه بودی؟ آره البته به نظر من رفتار بچگونه‌ایه تازه بیچاره کلی تل ...

چون اولش پیچونده بود منم زود جواب ندادم همش نیم ساعت جواب ندادم اخه نمیخاستم بدونه خوابیدم رو گوشی تا زنگ بزنه

منم مغزم ارور داد نمیشه تصمیم گرفت ولی چرا یکم حس میکنم عجیبه تو پیچیدنه!! اول خب ببین گوشیش واقعا ...

ن فک نمیکنم چون با یه خط دیگه زد ک ینی خط قبلش تو گوشیه دیگس ک مثلا شکسته ولی بازم با همون خط قبلی زد!!!پس اگه گوشی شکسته چرا باز زنگ زده با همون گوشی

چون اولش پیچونده بود منم زود جواب ندادم همش نیم ساعت جواب ندادم اخه نمیخاستم بدونه خوابیدم رو گوشی ت ...

داری میگی چندبار زنگ زده پیام داده جواب ندادی چندبار نه یکی دوبار به نظرم که رفتار بچگونه رو اول تو شروع کردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم