2789
عنوان

انرژی منفی

327 بازدید | 4 پست

سلام شبتون بخیر🌺

توی اینستاگرام یه پست دیدم 

یه نفر به دوتا بچه‌ی نیازمند دوتا آیفون هدیه داده بود و اکثر کامنت‌ها فحش به اون طرف بود که چرا ریا می‌کنی و...

یادمه چندسال پیش من و یکی از دوستام برای اول مهر رفتیم برای چندتا دانش‌آموز لوازم تحریر و کوله خریدیم به علاوه کمی مواد غذایی

این درحالی بود که خودمون هم اون‌موقع شرایط اقتصادیمون خیلی عالی نبود 

بعد ما عکسگرفتیم و گذاشتیم اینستاگرام ؛ فالوئرهام زیر ۱۰۰۰ تا بود ولی پست توی چندساعت خیلی ویو خورد و کلی کامنت توهین آمیز گذاشتن و منم پست رو همون روز پاک کردم و شاید باورتون نشه ولی گریه‌ام گرفت از اون همه قضاوت

کامنت‌ها پر بود از کلی ایراد از لوازم تحریر‌ها ؛ ایراد از مواد غذایی یا همین برچسب ریاکاری و ....

نمیدونم چطوری یه عده دلشون میاد اینجوری بیان کسی‌که  با ذوق امده یه حس خوب ایجاد کنه رو انقدر قضاوت کنن و باعث ناامیدیش بشن

بیاید ذوق آدم‌ها رو کور نکنیم :))))

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

یکی کمک نکنه یه داستان بکنه یه داستان

دقیقاً

یکبار هم یه دوستی امده بود یه فرد نیازمند رو معرفی کرده بود و گفته بود بهش کمک کنید

همه هم گفته بودن خودت برو کمک کن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببخشید من بهتون درخواست دوستی دادم اما قبول نکردید… میخاستم باهاتون صحبت کنم و واقعا دخترم 😅😅😅 مم ...

سلام🌺

باشه عزیزم