2777
2789

سلام عزیزانم میخوام تعقیب کنم 

اما سوال مهم این هست مدتی قهریم و اون الان حدود یک هقته انلاین نشده تو واتساپ و توی تل‌گرام هم اخرین بازدیدش برداشته

چجوری بدونم خطش عوض کرده یا ن؟نمیخوام با شماره‌ی دیگ تماس بگیرم چونکه هربار قهر میکنیم همی کار میکنم اصلا نمیخوام بهش زنگ بزنم که بدونه پیگیرش هستم فقط مسخوام بدونم خطش عوض یا ن؟😭😭

الانم نمیخوام بهش زنگ بزنم اصلا چجورب بدونم خطش عوض کرده یا ن؟

کلا با خودش و خانوادش قهر😭هیچ خبری ندارم

عزیزان دوس‌پـ.ـسرم نیستا نامزدیم نشون کردیم حلقه دست کردیم امـا دوماه پیش بین خانواده ها دعوا شدید پیش اومد و من و همسرمم وارد دعوا شدیم و کلا همه‌چی خیلی بدشد و جدا شدیم😭😭

فقــــــــط بگید که چجوری بدونم خطش عوض کرده یا ن؟

لطفا نصیحت نکنید که ولش کن عزیزانم ففط راجب سوال بالا اگر راه‌حل دارید بدید مننونم🌹🌹

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خط دیگه زنگ بزن 

بخدا میدونه ک منم 

دوس‌ندارم برونه دلنبالشم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

جز زنگ زدن هیچ راهی نیست 

بخدا میدونه ک منم

شمارشو بده یه نفر زنگ بزنه بگه آقای فلانی، بعد بگه از طرف همراه اول جایزه بردید آدرس بدید

بخدا میدونه ک منم

نمیدونم نظرم درسته یانه

ولی توی کار دات آی آر بزن ببین چند شماره به اسمشه،فقط همین به ذهنم رسید🤪

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
نمیدونم نظرم درسته یانه ولی توی کار دات آی آر بزن ببین چند شماره به اسمشه،فقط همین به ذهنم رسید🤪

دات آی آر چیه عزیزم؟

Car.ir

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
Car.ir

چجوری باهاش کارکنم عزیزدلم تروخدا راهنمایی‌کن

فقط واسه خودرو هست که گلم

وایسا برم سرچ میکنم میگم

ساده‌ترین راه برای استعلام تعداد سیم‌کارت‌هایی شما ثبت شده سرویس پیامکی . در این روش باید کد ملی مالک را یکی از شماره‌های ۳۰۰۰۱۵۰ و ۳۰۰۰۵۰۴۹۰۱ بفرستید. نتیجه‌ی استعلام با پیامک شما منتقل می‌شود، مشخص می‌کند چند سیم‌کارت شما در کدام یک از اپراتورها ثبت شده
ساده‌ترین راه برای استعلام تعداد سیم‌کارت‌هایی شما ثبت شده سرویس پیامکی . در این روش باید کد ملی ما ...

عزیزدلم کد ملی‌ش ندارم🥺🥺🥲🥲