2777
2789
عنوان

میایین درد دل🥲

56 بازدید | 5 پست

شماهم مثل منید؟ دلم ب حال بچم می‌سوزه صبح تا شب تو خونه تک و تنها همش بازی با اسباب بازیای تکراری و.... سمت منم ک میاد یا کاردارم یا تو گوشی ام یا خوایم یا میگم حوصله ندارم بعضی وقتا باهاش نقاشی میکشم بازی میکنم ولی  انگار حوصله این بازیها ندارم چون انقد مشکلات تو زندگی دارم همش اعصابم خورده 😔 خیلی دلم بحالش میسوزه شبا ک میخواب خفه میشم از عذاب وجدان شش سالشه  زندگی من 

بعضی وقتا ب سر حد جنون میرسم داد میزنم وحشتناک میگ مامانا داد میزنن سر بچشون مگه تو منو دوسم نداری دلم کباب میشه😭

انقدم ماشاالله پر انرژی چشاش پر از برق شیطنت‌ فقط دوست داره بازی کنه 

وضعیت بیشتر بچه ها الان همینطوره..ولی چه میشه کرد؟!

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت ما آدم بزرگا میتونیم همش باهاشون بازی کنیم؟ 

همینو میگم،ما آدم بزرگا مشغله های مربوط به خودمونو داریم..من خیلی تلاش میکنم مادر پرانرژی باشم ولی کم میارم..چون اونا هیچ دغدغه ای ندارن جز بازی و تفریح ولی برا ما فرق داره شرایط

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
همینو میگم،ما آدم بزرگا مشغله های مربوط به خودمونو داریم..من خیلی تلاش میکنم مادر پرانرژی باشم ولی ک ...

خیلی از خودم بدم میاد ک میاد سمتم میگم برو اونورا تازه نشستم نچسب ب من آخه تنها پناهش منم چرا اینجور میکنم ک بعدش پشیمون بشم😔