2777
2789
عنوان

خودشناسی😐

49 بازدید | 2 پست

بچها من خیلی ادم منطقیی بودم و حس میکنم الان خیلی بدتر شدم جوری که اصلا روابطم خوب پیش نمیره با ادما همش هر اتفاقی ک میفته شروع میکنم از جنبه منطقی ببینمو تصمیم بگیرم یعنی اصلا احساسی نمیتونم تصمیم بگیرم و از این بابت دارم اذیت میشم چون کافیه ینفر کوچکترین اشتباهو بکنه تا من بگم اگه مهم بودم اینجوری نمیکرد و بزارمش کنار 

یعنی متوجه این هستم که هر ادمی ممکنه اشتباه کنه حتی خوده من اما وقتی ینفر ی اشتباه کوچیک کنه فورا میزارمش کنار 

واقعا دارم دیوونه میشم خیلی با ادما ب مشکل برمیخورم بخاطر همین اخلاقم ک بیش از اندازه منطقیو کمالگراعم حتی ادماییم ک خوبن معمولا اوناروهم از دست میدم 

راهکاری دارید؟

برای شما پیش اومده؟

منطقی نیستی خودخواهی واز آدما توقعت بالاست هر آدم منطقی ای قبول داره که آدم در شرایطی قرار میگیره که ...

اره دقیقا شایدم خودخواهم واقعا حالم داره بهم میخوره از این اخلاقم نفرت دارم از اینکه ادمارو انقدر راحت از دست میدم سر یه اشتباه کوچیک مرسی از نظرت واقعا اینجوری کمکم میشه که بتونم خودمو ادم بهتری کنم🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز