2777
2789
عنوان

صدای بچه های همسایه که با گریه به پدرشون میگن بابا بخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیشه زنگ زد یعنی فایده نداره من یه بار زنگ زدم پلیس گفت حریم خصوصیشونه دخالت نکنید باید یکی از خانواده خودشون زنگ بزنن گفتم خودشون که نمیتونن بزنگ گفت به شما مربوط نمیشه این قضیه😩

اصلا درکش برام سخت بود 

لطفا بی تفاوت نباش همین الان بزنگ ۱۲۳ بخدا ک همی جور کاری نکنی و بیای تاپیک بزنی چیزی حل نمیشه 

عزیزم همسایه ها زنگ زدن پلیس اومده ببینم این عوضی روانی رو میبره یا نه من مشکلم اینه مادرشون کاملا مستقله دو جا کار داره چرا از این حیوون طلاق نمیگیره

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)

چرا همه میگن زنگ بزن ۱۲۳

اصلا براشون مهم نیس.من سر یه مسعله ای زنگ زدم گفتم جونمون‌ در خطره وکمک کنید.مرده خیلی عادی گفت به مرکز بهزیستی مراجعه کنید و دست ما نیس و اهمیت نداد

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
همسایه ما هم مشروب میخوره همینجوره

یه شیشه سالم نذاشته عوضی 

هرویین مصرف میکنه سوپری سر کوچه به شوهرم گفته بود یه روز اومده نصف مشما مواد تو دستش گفته اینو برام وزن کن😟

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)
یه بنده خدایی ازنزدیکان زنگ زد گفت بچه روبیاراداره اصلاموندیم بااینهمه شعوروفهم 

نمی دونم

من خودم دیدم به شخصه که پیگیر میان

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
چرا همه میگن زنگ بزن ۱۲۳ اصلا براشون مهم نیس.من سر یه مسعله ای زنگ زدم گفتم جونمون‌ در خطره وکمک کن ...

شوهرم و چند تا از همسایه ها زنگ زدن 110 الان اومدن 

فعلا ساکت شدن

یه بنده خدایی ازنزدیکان زنگ زد گفت بچه روبیاراداره اصلاموندیم بااینهمه شعوروفهم 

دقیقا به ما هم همینو گفتن.گفتیم نمیاد گفتن که به ما مربوط نیس ورفتیم اداره اونجا اصلا دروا نکردن

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍