2777
2789
عنوان

کادو یا پیش کشی غیر منتظره داشتی؟

108 بازدید | 18 پست

سلام، امروز یکی برامون ۶ تا مرغ زنده آورد خخ!! خیلی تعجب کردم. موندم قبول کنم یا نه!! آخه برا کسی که نو شهر زندگی میکنه مرغ زنده میارن!! کادو باید به موقعیت طرف بخوره.‌ گذاشتم بالکن خونه میترسم همسایه ها بفهمن.  شمای جای من بودی قبول میکردید؟ نمیدونم چیکارشون کنم خخ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بِبُر بوخور کیفشو ببر.محلین و بدون هورمون😂😂😂

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
خخ دلت خوشه ها، زنده هستن چطوری بخورم عزیزم؟! 

میگم خب ببر دیگه.سرشونو بِبُری دیگه زنده نیستن..یا بفروششون پولشو بردار

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
آحه من که زنم نمیتونم سرببرم!! خودت بودی چیکار میکردی؟

خب شوهرت ببره.یا پدری برادری چیزی.

من بودم میبردم میفروختم‌گرونم میفروختم میگفتم محلین😂

شعر پروفایلت چقدر قشنگه. خودت گفتی؟

نه عزیزم یه جا شنیدم حفظش کردم.ادامه ام داره