2777
2789
عنوان

چیکارکنم

62 بازدید | 4 پست

دخترم ازمدرسه اومد اول کفت گلوم درد میکنه،منم دارو گیاهی سرماخوردگی دادم،از امروز هی بدنش خاروند وبعدش شکمش واینا حالت جوش ریز وکهیر زد،بردیم دکتر امپول ضدحساسیت زده الان بیشتر داره میشه هی جوشاش

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
حتما آبله مرغون گرفته

نه ابله نیست.حساسیته،ولی بجای اینکه بهترشه بیشر داره میشه نگرانشم،خدالعنت کنه بغل دستیش گفته من تب داشتم سه تاسرم زدمو...میفرستن بچه مردمو مریض میکنن مابایدعذاب بکشیم حالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ابله نیست.حساسیته،ولی بجای اینکه بهترشه بیشر داره میشه نگرانشم،خدالعنت کنه بغل دستیش گفته من تب د ...

دیگه ما باید بسازیم با شرایط یه عده درک کافی ندارن ، ولی خب چون میگی امکان داره تب کنه حتما مواظب تبش باش خدایی نکرده تشنج نکنه، چند سالشه؟

دیگه ما باید بسازیم با شرایط یه عده درک کافی ندارن ، ولی خب چون میگی امکان داره تب کنه حتما مواظب تب ...

11سالش،خودشم خیلی میترسه میگه ایناخطرناکن،پریشب خیلی بسختی نفس میکشید،الانم یکم داغه،نمیدونم این چه مریضیه،بچم ضعیفه خیلی زوود مریضیارو میگیره😭