2777
2789
عنوان

دانشجوها بیااااااین🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 50 پست

من ارشد مکانیکم

تو ارشد رشته ما تطبیق نمیدن اصلا

حالا شما میخوای یه سوال از دانشگات بکن مطمئن شی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو ازاد بیسواد فارغ میشی

همه جا همینه چه دولتی چه ... ، تو دولتیم خیلیا فقط پاس میکننو مدرک میگیرن،دانشگاه فقط جای مدرک گرفتنه ،کارشناسی رو میتونی هرجا بخوای بخونی ،و برای ارشد تلاش کنی بری دولتی چون ارشد اهمیتش بیشتره انرژیت رو بذار رو قبولی ارشد ،کارشناسی زیاد اهمیت نداره 

😶 والا من آزاد میخونم مثل خر درس میخونیم ...بیسواد کجا بود ... علوم پزشکیم ولی پرستاری نیستم ... ...

خوشم نمیاد هی مثال از بقیه بزنم ...

ولی خوب آزادی که من هستم حداقل اینجوریه که دانشجوهاش همه جور رنجی توشون هست ،دقیقا مثل دولتی ،میبینی طرف تو المپیاد دانشجویی مقام آورده ،یکی معدلش خوبه ،یکی اهل مقاله ست ،یکی اهل خوش گذرونیه و ...

کلا به دانشگاه نیست ،به فرده ...

You're all the things I've got to remember

پیگیری میکنم واقعا اگ بشه ترم ۳

الان ما هر چی بگیم احتمالا شما قانع نشید ولی ب نطرم همین جا کارشناسی رو تموم کنید و زود تر وارد طرح و کار و ارشد بشین تو دولتی جایگاه بالاتری ب شما نمیدن .حیف زمانتون میشه

بر فراز قله باور سفر کن   
متاسفانه فضایی ک من درس میخونم از این خبرا نی

محیط اولیه دانشگاه ما هم همینه 🤦🏻‍♀️باید بگردی و پیدا کنی آدمای هم تایپتو ،البته من کلان شهرم ،تو شهر کوچیکی ؟اگه آره برای اونه احتمالا 🥺

You're all the things I've got to remember

حرف شما درسته ولی واقعا خوشحال نیستم داخل این دانشگاه و هیچ تلاشی داخل رشتم نمیکنم چون معتقدم جای ا ...

داخل شریفش هم ما خوشحال نیستیم. آزاد حداقل وقت داری برای خودت باشی. میدونی من امشب بعد از مدت ها فرصت کردم نی نی سایت بگردم؟از شدت استرس پنیک‌ کردم؟ اسم دانشگاه های برند رو از دور شنیدی فکر کردی سواد ریخته. خودت رو جمع کن بگو من میخوام باسواد بشم برو سالن مطالعه. شما اگه با این کم همتی بری دولتی هم همینه فقط تفاوتش اینه مشروط میشی.

من لیسانس صنعتی اصفهان بودم نمیدونم شنیدی یا نه از نظر امکانات حرف اول رو میزنه اما فرصت نمیشد حتی باشگاه رفت.

خودت رو از دورن درست کن گل‌

الان ما هر چی بگیم احتمالا شما قانع نشید ولی ب نطرم همین جا کارشناسی رو تموم کنید و زود تر وارد طرح ...

همه این چیزارو میدونم...اینی ک میگم شاید درک نکنید..اصلا حالم خوب نی..با ادمی ک الان هستم حال نمیکنم...چون میدونستم جای بهتری میتونستم درس بخونم ولی تلاش نکردم..و اینا مث خوره تو فکرمه و با بدترین نمرخ ها دارم میرم ترم جدید

خوشم نمیاد هی مثال از بقیه بزنم ... ولی خوب آزادی که من هستم حداقل اینجوریه که دانشجوهاش همه جور رن ...

تو رشته ی منم حتی یه رتبه تک رقمی با دولتی یا غیر دولتی رفتن نمیتونه رواندرمانگر خوبی بشه فقط با مطالعه خارج از درس دانشگاه و تجربه عملی میشه بهش رسید ،فقط بستگی به فرد داره

2790
2778
2791
2779
2792