2777
2789
عنوان

دانشجوها بیااااااین🥲🥲🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 50 پست
چون تو ازاد بیسواد فارغ میشی

دولتی هم همینه...

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب به شدت اشتباهی داری میکنی. من دانشجو ارشد شریفم. تو فکر میکنی اینجا به ما سواد یاد میدن؟هرگز. ما خودمون داریم برای یک درس پنج تا رفرنس می‌خونیم. چرا؟چون سوالا و منبع استاد مشخص نیست. دولتی خبری نیست. 

جوهر وجود خودت مهمه نه دانشگاهت‌

تا زمانی که با سواد نشدی با بیمار برخورد نداشته باش 

نکن این کارو، اگه نتونی قبول شی چی

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

انتخاب به شدت اشتباهی داری میکنی. من دانشجو ارشد شریفم. تو فکر میکنی اینجا به ما سواد یاد میدن؟هرگز. ...

حرف شما درسته

ولی واقعا خوشحال نیستم داخل این دانشگاه و هیچ تلاشی داخل رشتم نمیکنم چون معتقدم جای اشتبدهی اومدم و هیچ امکاناتی هم نداره

چون تو ازاد بیسواد فارغ میشی

😶

والا من آزاد میخونم مثل خر درس میخونیم ...بیسواد کجا بود ...

علوم پزشکیم ولی پرستاری نیستم ...

اگه منظورت چیزای دیگه هست ،من پرس و جو کردم دولتیشم همینه 🙃‌ خودت باید بری پی کار و ...و یاد گرفتن و واقعا هم همینه ...الان بچه های پرستاری و بقیه ی پیراهامونو میبینم که چقدر خودشونو درگیر یادگیری چیزای مختلف میکنن لذت میبرم 🤌🏻

You're all the things I've got to remember

2790
2778
2791
2779
2792