2777
2789
عنوان

از دست بچهام خسته خدااااااا

950 بازدید | 64 پست

یکی دوسالشه یکی هفت ماه این بزرگه خیلی خیلی شلوغه 

نگین چرا پشت هم آوردی ناخواسته شد دیگه

150 پول دادم قطره اهن خارجی خریدم زد شکوندش 

امشب تنها بودم غذا اندازه یک نفر درست کردم غذا و گذاشتم برم قاشق بیارم کل آب رو ریخت توی غذام خونه هم کثیف شد آخه چیکار کنم یک هفته تلویزیون رو انداخت شکست باز دوباره یکی خریدیم خسته شدم ده دقیقه نمیتونم موها برس بکشم هرچی ظرف از داخل کابینت می‌کشه پایین دلداریم بدین😭🥺

خسته نباشی💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

فقط خسته ای

کاش ۲ روز بری خونه مامانت بمونی هم حال و هوای بچه ها عوض شه هم خودت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد حالتو میفهمم🥲خدا بهت صبرتوان بده.

بقول قدیمیا آدم مار باشه اما مادر نباشه

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

الهی عزیزم

من مامانم ،بچگیای خواهرم چون خیلی شلوغ بود با شال میبستیمش به ستون خونه بعد باهاش بازی میکردیم فکر میکرد بازیه خوشش میومد😂

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

خواهر هم دردیم الان دخترم نشسته روشکمم داره آواز میخونه یه سالشه اون یکی هم فردا صبحی هسش مثلا خوابه ولی خواب نیس 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده