2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم ازدواج بهتره

88 بازدید | 9 پست

با مردی ازدواج کنی که ۱۵ تا ۱۸ سال از خودت بزرگتر باشه اما خونه ماشین شغل همه چیش به راه باشه از نظر عاطفی هم جا افتاده و عاقل باشه کلا تو خونش راحت باشی و سردی و گرمی نکشی

یا با مرد هم سن و سال خودت ازدواج کنی امااز صفر شروع کنید اجاره نشینی و کلی قسط و اجاره و این اذیت شدنارو داشته باشی

هم سن و سال همه چی تموم هم مد نظرم نیست لطفا نگید این مورد رو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر دو موقعیتو داشتم اولی ۱۹ سال ازم بزرگتر بود با کلی امکانات اما بخاطر سنش رد شد

دومی بخاطر اینکه صفر صفر بود رد شد و علاقه ای بهشون نداشتم

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

۱۵ تا ۱۸ سال زیاده

مخصوصا ک یکم سنش بره بالاتر و مسن تر و شما جوونتر بشید

شاید الان راحت باشید ولی تو سن بالا اذیت میشی

ولی هم سن الان سختی میکشی و آینده بهتر میشید و فاثله سنش با بچه کمتر میشه و بیشتر درکشون میکنه و بازی میکنه

۱۵ تا ۱۸ سال زیاده مخصوصا ک یکم سنش بره بالاتر و مسن تر و شما جوونتر بشید شاید الان راحت باشید ولی ...

من متاهلم با همسرمم هم سنیم و اتفاقا فاصله سنیمون با بچمون هم زیاد نیس.اما به طور کلی پرسیدم چون داریم اطرافمون فاصله سنی زیاد مث مورد اول

سلام

وضعیت نرمال اقتصادی گزینه اول خوبه ولی دومی خیر

گزینه اول عرض کردین ار لحاظ عاطفی خوبه، فرض کنیم گزینه دوم هم پسر نرمالی باشه

درسته گزینه اول سنش بیشتر بود اما از لحاظ اقتصادی تامین بودین. 

جدایی هم جزیی از زندگی هستش

خدایی نکرده اگه قرار باشه جدا بشین اگه با گزینه اول ازدواج کنین قطعا" بعد از جدایی زندگی بهتری خواهید داشت ولی اگه با گزینه دوم ازدواج کنید بعد از جدایی زندگی سخت تری خواهید داشت

میتونید از مشاور حضوری راهنمایی بگیرید. 

موفق باشید.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).

سلام

وقتتون بخیر

معذرت میخوام پستم رو نتونستم پاک کنم. 

پستها رو بعد از ارسال خوندم.

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و عزیزان شما. 

شبتون بخیر.

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
سلام وقتتون بخیر معذرت میخوام پستم رو نتونستم پاک کنم.  پستها رو بعد از ارسال خوندم. با آر ...

سلام

اون مورد جدایی رو تا حالا بهش فک نکرده بودم واقعا درست گفتید و حق با شماست

سلام اون مورد جدایی رو تا حالا بهش فک نکرده بودم واقعا درست گفتید و حق با شماست

خواهش میکنم. 

ازدواج گاهی اوقات شانسیه. 

بنده روانشناسهایی رو دیدم و مطالبشون رو میخوندم که ازدواج دوم،بعضیها ازدواج سوم و یا ازدواج چهارمشون بود.

هیچ کس توی این کره خاکی مهارتهای اجتماعیش از روانشناس بیشتر نیست. 

بنابراین طلاق همیشه باید یک گزینه روی میز باشه. و دوران بعد از طلاقمون آیا پول کافی برای یه زندگی عادی نصیبم میشه یا خیر؟ 

گاهی موقع ازدواج یه بازیه برد برد هستش

گزینه اول چون سنشون زیاده باید تلاش کرد که مهریه بیشتری گرفته بشه یا جهزیه با داماد باشه، معمولا"  چون خانم جوانتر میگیرن بیشترشون قبول میکنن.

بعضی از شهرها متاسفانه هر سه ازدواج یکی طلاق و بعضی از شهرها هر دو ازدواج یکی طلاق. 

تشکر از پستتون.شبتون بخیر.