2777
2789
عنوان

متولد بهمن ۷۸ چند ساله ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 114 پست

این اختلاف نظر تو محاسبه‌ی سن نمیدونم کی تموم میشه. هم سنیم. من که میگم ۲۴ سالمه به بقیه هم کاری ندارم چجوری حساب میکنن

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

24 میشی مثلا اسفند میشی 24 و یک ماه

ارههههههه موافقم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

منم میگم میرم تو ۲۴ ولی بابام میگه ن میری ۲۵

نه بهمن ماه ۲۴ سالت تموم میشه میری تو ۲۵

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بزن گوگل محاسبه سن 

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ن عزیزم تازع میری ۲۴ منم ۷۹ هستم تازع مخام برم ۲۳

حالا دوست دارید خودتون رو کوچیکتر حساب کنید عیب نداره

ولی ۲۳ رو تموم می کنی شما و وارد ۲۴ سالگی میشی. 

اگر میگی نه فرمول حساب کتاب سنتو بگو

بزن گوگل محاسبه سن 

زدم عکسشو گذاشتم

شما تو این سایت حساب کن دقیق روزش هم میگه https://www.bahesab.ir/time/age/

بهمن که بشه ۲۴ تموم میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بهمن ۲۴ ساله میشی و وارد ۲۵ سال میشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...