2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نینی سایت افتاده دست یه مشت بچه ۱۳-۱۴ ساله ، دریغ از یه نظر جدی و درست یا تجربه و راهنمایی ، همش شده ...

وای زدی وسط خال

دیروز داشتم تو یه تاپیک بحث میکردم زنه میگه شوهرم گفته بهم مثل مرد میمونی

حالا همه بهش میگن دو تا فحش بده بزنش تف بنداز بکشش

مشخصه ی مشت بچه مچه عقده ای خیال پرداز نشسته پای سیستم

نصف تاپیکا میری میپرسی چند سالته میان خصوصی میگن ۱۳😂😂خودشونم میدونن سنشون مناسب این سایت نیست بازم میان بعد دغدغه هاشون عجیبه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نصف تاپیکا میری میپرسی چند سالته میان خصوصی میگن ۱۳😂😂خودشونم میدونن سنشون مناسب این سایت نیست بازم ...

میگم نظراته شر و ور میگن

عقده های خودشونو که پدر و مادرشون نذاشتن میان اینجا خالی میکنن بیچاره مامانایی که ازینا راهنمایی میخوان:/

میگم نظراته شر و ور میگن عقده های خودشونو که پدر و مادرشون نذاشتن میان اینجا خالی میکنن بیچاره ماما ...

دقیقااا👍

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۹۰ درصدشون عکس بی تی اس گذاشتن:/

وای اینو خوب اومدی😂😂خیلی جدی هم ازشون حمایت میکنن انگار سر اونا با خانومای اینجا دعوا کنن اونا میان میگیرنشون😂

وای زدی وسط خال دیروز داشتم تو یه تاپیک بحث میکردم زنه میگه شوهرم گفته بهم مثل مرد میمونی حالا همه ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یا همش مبگن عکسمو ببینین بگین زشتم خوشگلم این بهتره یا من یه هم میایم یا نه. دلم میخواد بگم اره زشتی برو خودتو بکش ، اخه چرا اینجورین قشنگ معلومه از قیافه ها بچه ان تو سن بلوغن اعتماد به نفس ندارن ، کاش نینی سایت یه قسمت برای این بچه ها جدا میزاشت برن با هم شوهراشونو کتک بزنن تف بندازن رو شوهراشون ، یه قسمتم برای ما پیرا بزاره بریم تو حال خودمون باشیم