2777
2789
عنوان

ازدواج بدون حق طلاق چجوری میشه؟

140 بازدید | 23 پست

اکثر خواستگار ها حق طلاق نمیدن

میخوام بدونم اگه حق طلاق نده و من باهاش ازدواج کنم اگر زمانی بود که پاشو کج گذاشت و اذیت کرد یا خیانت و.. کرد من نمیتونم راحت طلاق بگیرم؟ اگر از خونه بزنم بیرون و برم خونه مادرم عقدمون کنسل نمیشه؟ چه راهی وجود داره ایا میتونه سالیان دراز منو تو عقد خودش نگه داره و طلاق نده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خیر با رفتن خونه مادرتون چیزی کنسل نمیشه

میتونه سالها طلاقتون نده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.اگه اعتیاد یا خیانتش ثابت بشه راحت تره. طلاق انقدرام سخت نیس. ولی خیلی سال پیش دیدم پروسه طلاق ۶ سال طول کشید

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

والا منم حق طلاق ندارم ولی خوشبختم شکر خدا حق طلاق ضمانت خوشبختی نیست

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
والا منم حق طلاق ندارم ولی خوشبختم شکر خدا حق طلاق ضمانت خوشبختی نیست

حق طلاق اصلا به خوشبختی کاری نداره

ضمانت دردسر نکشیدن در صورت طلاقه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خیر با رفتن خونه مادرتون چیزی کنسل نمیشه میتونه سالها طلاقتون نده

بنظرتون بدون حق طلاق ازدواج کنم پشیمون میشم؟ 

نزدیک ۳۵ سالمه بخاطر این موضوع خیلی میترسم اسیرم کنند چندین سال تو دادگاه ها

مخصوصا که خواستگار سنتی هست و علاقه زیادی در کار نیست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بنظرتون بدون حق طلاق ازدواج کنم پشیمون میشم؟  نزدیک ۳۵ سالمه بخاطر این موضوع خیلی میترسم اسیرم ...

خوب بسنج قبلش معاشرت کن 

خیلی ها حق طلاق ندارن

خوب بسنج قبلش معاشرت کن  خیلی ها حق طلاق ندارن

ازدواج میگن هندونه دربسته س 

الان هر چقدر هم بسنجم معلوم نمیشه واقعیتشون

بعد ازدواج و اون امضا و تعهد و زیر یک سقف رفتن معلوم میشه چقدر روی حرفاش هست

بنظرتون بدون حق طلاق ازدواج کنم پشیمون میشم؟  نزدیک ۳۵ سالمه بخاطر این موضوع خیلی میترسم اسیرم ...

حق طلاق را اگر با یک مهریه داد قبول کن که هم خداست هم خرما

اما اگر حق طلاق با ابرا مهریه بود به هیچ وجه قبول نکن

مهریه خالی ازین حق طلاق بهتره

وگرنه همه بدون مهریه حق طلاق می دهند

حق طلاق را اگر با یک مهریه داد قبول کن که هم خداست هم خرما اما اگر حق طلاق با ابرا مهریه بود به هیچ ...

من گفتم ۱۴ سکه به اضافه حق طلاق

گفت ۱۴ سکه اوکی ولی حق طلاق خانواده م قبول نمیکنن

حق طلاق را اگر با یک مهریه داد قبول کن که هم خداست هم خرما اما اگر حق طلاق با ابرا مهریه بود به هیچ ...

من بدون مهریه حق طلاق میخوام نمیدن حتی راضی هستم یک سکه هم نباشه ولی حق طلاق باشه

پس بگو اونموقع ۱۱۰سکه می خوام

گفتم یا ۱۱۰ سکه بدون حق طلاق

یا ۱۴ سکه با حق طلاق

اونم گفت ۱۴ سکه بدون حق طلاق

من بدون مهریه حق طلاق میخوام نمیدن حتی راضی هستم یک سکه هم نباشه ولی حق طلاق باشه

چرا فکر می کنی اینطوری بهتره ؟

هر وقت دعواتون بشه اونموقع میگه راه باز جاده دراز و قلبت میشکنه

2790
2778
2791
2779
2792