2777
2789
عنوان

عکس پیام

112 بازدید | 9 پست

دیشب با همسرم دعوام شد و یه حرفهایی بهش زدم ک نباید میزدم حالا امروز از دلش دراوردم الانم ک سرکاره یه پیام بهش دادم بیاین بگین خوبه یا نه ‌چیز دیگه لازم نیست بهش اضافه کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید ولی اون باید معذرت خواهی می‌کرد تایپک قبلت رو خوندم دیشب خیلی حرفا بهت زده بود 

همون اولش گفت کی تو رو میگیره

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

ببخشید ولی اون باید معذرت خواهی می‌کرد تایپک قبلت رو خوندم دیشب خیلی حرفا بهت زده بود  همون او ...

ن اون این حرفشو از ته دل نزد اون همیشه این شوخی رو میکنه منم ب اون اینطور میگم و میخندیم

2790
2778
2791
2779
2792