2777
2789

به نظر من اگه هیچ خرج واجبی نباشه

هفته ای 100 هزارتومن خوب باشه

تنها شاید یک پول کافی شاپ یا هدیه تولد باشه که لازم میدونه تهیه کنه که با همین مبلغ میشه ماهی یکبار این هزینه ها رو داشت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به دخترم با این شرایط که گفتی ماهی۵۰۰میدم اوضاع هم اوکی نیست😁

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بستگی داره

به اینکه خرجت چقدر باشه

اگه همون طور که گفتی رستورانو خرید لباس ماهانه و خورد و خوراک

نزدیک یه سه چهارتومنی حتی بیشتر

اگه نه همینطور عادی بگذرونی

با ۵۰۰ تومنم حله

من خودم که خرجم زیاد نیست

فوقش پول یه مکمل واسه سه ماه و یه موز اونم یروز در میونه😅

بستگی داره به اینکه خرجت چقدر باشه اگه همون طور که گفتی رستورانو خرید لباس ماهانه و خورد و خوراک ...

پول مکمل و میوه ات در ماه چقدر میشه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
۱ تومن وقتی همه چی با خانواده ات

من دخترم ازم پول ماهانه میخواد ولی من بهش میگم هرچی خرج کرد با سود برات واریز میکنم ری شارژ گوش نمیده نمیدونم کار من اشتباهه یا نه 

من دخترم ازم پول ماهانه میخواد ولی من بهش میگم هرچی خرج کرد با سود برات واریز میکنم ری شارژ گوش نمید ...

ماهانه چقدر میخواد؟

بستگی داره به اینکه خرجت چقدر باشه اگه همون طور که گفتی رستورانو خرید لباس ماهانه و خورد و خوراک ...

کل خرج دخترم با ماهست از مکمل و اینا و خوراکی ها و لوازم آرایشی و کافه با دوستاش و این