وارد بخش Show Activity Status شوید و برای مخفیسازی وضعیت آنلاین بودن، گزینه مربوط این قابلیت را غیر فعال کنید. پس از غیر فعال کردن این قابلیت، سایرین امکان مشاهده وضعیت آنلاین بودن شما را نخواهند داشت و البته لازم به ذکر است که شما نیز دیگر نمیتوانید به وضعیت آنلاین بودن سایر کاربران دسترسی داشته باشید.