2777
2789
عنوان

ویروس جدید 😭😭😭

780 بازدید | 33 پست

سلام الان ۸ روزه خودمو ۳ تا بچه هامم درگیرشیم تب و لرز کوفتگی سرگیجه حالت تهوع بدن درد سرفه های شدید 😭😭

دیگه خسته ام به خدا 

چندبار دکتر رفتیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای خیلی بده منم دخترم از مدرسه مریض شد همه گرفتیم دکتر رفت چند دوره داروخورد،اصلا خوب نمی‌شدیم مخصوصا بچه ها تا جایی ک چشم هردوتا بچم عفونت گرفت بدن دخترم ریخت بیرون آخرش خوب شد خیلی طول کشید

پسر منم دوروزه مریض شده 

میگه فکر میکنم تو قطارم دارم تکون میخورم

تب داره و حالت تهوع و بدن دردو و پاهاش  درد میکنه ،سر فه هم میکنه و هیچی هم نمیتونه بخوره

شما چی میخوردید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

وای خیلی بده منم دخترم از مدرسه مریض شد همه گرفتیم دکتر رفت چند دوره داروخورد،اصلا خوب نمی‌شدیم مخصو ...

برای عفونت چشم چکار کردید بچه منم میگه چشمام درد میکنه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

پسر منم دوروزه مریض شده  میگه فکر میکنم تو قطارم دارم تکون میخورم تب داره و حالت تهوع و بدن د ...

هیچی به خدا حتی آب خالی هم گلمونو اذیت می کنه هممون آب شدیم نمی دونم این سرما خوردگی کوفتی از کجا اومد 😥😥

وای خیلی بده منم دخترم از مدرسه مریض شد همه گرفتیم دکتر رفت چند دوره داروخورد،اصلا خوب نمی‌شدیم مخصو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هر کدوممون دو سه بار دکتر رفته امروز روز هشتمه هر شب تب و لرز بدن درد سرفه بی حالی 😥

کرونا جهش یافته است خدا کمکتون کنه انشالله وزارت بهداشت که خفه شده

چرا مدرسه ها رو مجازی نمیکنن؟!!

الان بچه من همکلاسی اش حدودا سه روز پیش با تب اومده مدرسه دیروز مریض شده نمیدونم از همکلاسیش گرفته یانه 

تازه مریضی اش  خوب شده بود، دوباره مریض شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز