2777
2789

ببین من مشاورم از اینای اینستاست و خودش دانشجوهه...اگه دانش اموز از زیر کار در رو و شیطون و کمال گرا یا هرکدوم از اینا هستی سختگیری های مشاور میتونه کمک کننده باشه که تو مسیر نگهت داره ...اگه هیچی نمیدونی که پیش نیاز هر درسی چی هست و روش خوندن دروس چیه و کلا پایه صفری داری هم مشاور خوبه چون اینارو بهت میگه ولی اگه دانش اموز منظم و متعهدی هستی برنانه میریزی و عمل میکنی ازمون میدی و ترازات خوبه و کلا از سطح خودت راضی هستی مشاور لازم نیست به نظرم...البته من مشاور عالی و درجه یک ندارم الان شاید مشاورای دیگه بهتر باشن و ضروری باشه وجودشون.... 

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
ببین من مشاورم از اینای اینستاست و خودش دانشجوهه...اگه دانش اموز از زیر کار در رو و شیطون و کمال گرا ...

آها خیلی ممنون بابت توصیحات جامعت 

موفق باشی 

ایشالا شیرینی قبولیت🙃😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸