2777
2789
عنوان

درمان حماقت!!!چیه؟؟؟

387 بازدید | 14 پست

همیشه با خودم فکر میکنم مگه میشه یه ادم به ضرر خودش کار کنه کاریو انجام بده که اسیب ببینه ،ضرر کنه، الان که فکر میکنم ادم میبازه به خوش بینیاش به حماقتاش اینروزا خیلی خودمو سرزنش میکنم تمامه اشتباه هایه ریز و درشتم که انجام دادم همش میاد وایمیسته جلوم و مدام تو ذهنم میگه احمق ،احمق ،احمق اشتباه اولم تو گذشتس که یه احمقو وارد زندگیم کرد و توقع داشتم اونم اونجور که من دوستش داشتم دوسم داشته باشه اونجور که من بی ریام و صاف اونم اینجور ،،اشتباه دوم این بود همیشه همه جا همه رو مثله خودم دیدم اما هیچکسی مثله خودم نبود اشتباه سوم اینه همیشه تاوان دادم بخاطر خوبیام و نفهمیدن کی دست از خوب بودن بکشم به همه چیز و به همه کسی خوش بینم و این خوش بینام بهم لطمه میزنه یا انقدر احمق بودم که خودم رفتم قرص گرفتم معدمو داغون کردم و الانم همش خدا خدا میکنم مثله روزایه اولش شه درمان حماقت چیه ؟؟؟دارویی داره ؟؟

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
سلام عزیزم خوبی؟ چه قرصی خوردی که اینطوری شدی؟؟

بیسموت بخدااین قرصه منو کشت اول ورم معده گرفتم بعد از یه مدت خوب شد الان گاستروپاتیه انترال متوسط تو اندوم نشون داد قرمزی در ناحیه اثنی عشر ، گاستروپاتی یعنی ورم ،انترال یعنی  انتهای معده ، سه نوع علاعم داریم خفیف که هیچ گونه علاعمی نداره ،متوسط شرایط منه ،شدت که از این بدتره میترسم به این مرحله برسم درد خفیف بین دو جناغ دردخفیف در قفسه سینه انتهایه مری هم زده بود شکستگی مخاطی پنج میلی متر حس میکنم ته مری هم یجوریه و از اون قرصه ۷ دونه هر روز یه دونه انداختم من معدم سنگم اب میکرد به هیچی حساس نبوداما الان چای شیرین ،چیزایه خیلی شیرین ،رب تو غذا واکنش خیلی بدی نشون میده خوردنی انگار رو زخم نمک پاشیدی میخواد بجوشه بیاد بالا دعا کن ورم معدم چطور خوب شد اینم خوب شه ورم بخاطر سردی یا میکروب هلیکوست که من این دوتا رو ندارم و بخاطر قرص اینجوری شده سریع خوب شم تا عذاب وجدان یروز منو نکشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیسموت بخدااین قرصه منو کشت اول ورم معده گرفتم بعد از یه مدت خوب شد الان گاستروپاتیه انترال متوسط تو ...

چقدر ناراحت شدم برات عزیزم 

تهرانی؟پیش دکتر مهران بابایی کاش میرفتی

تجویز دکتر بود که بیسموت بخوری یا خودت خوردی؟

ن رفتم داروخونه گفتم قرص ضداسهال بده اونم اینو داد بنظرت معدم میشه اون معده سابق که همه چی میخوردم ؟؟؟

ن رفتم داروخونه گفتم قرص ضداسهال بده اونم اینو داد بنظرت معدم میشه اون معده سابق که همه چی میخوردم ؟ ...

اررررره دختر مطمئنمممم که خیلی زود حالت از قبلم بهتر میشه یکم صبور باش

من الان دو ماهه درگیر سقطم و بعدم بخاطر استرسی که بهم وارد شد معده و روده ام داغون شد.ازمایش و دکتری نبود که نرفته باشم دیگه و دردایی کشیدم که گریه میکردم و میگفتم من دیگه ادم سابق نمیشم و هنوزم کاملا خوب نشدم.اما دارم روی خودم کار میکنم که صبوری کنم و این دورانم بگذره

دوقلو باردار بودم اما یکیش خودش سقط شد و دومیشم با اینکه نمیدونستم هنوز دوقلو هستن و یه شب از درد رفتم بیمارستان سونو شدم گفتن بستری شو چون یه جنین دیگه هم هست و با دارو سقط شد اما جونم دراومد به قدری بد بود که روده هام درگیر شد و بعد کلی دکتر گفتن سندروم روده تحریک پذیره

دو ماهه درد میکشم و بدترین شرایط روحی رو گذروندم اما هنوزم امیدوارم به بهبودی

اینقدر زود خودتو نباز خودتم سرزنش نکن

اتفاقیه که افتاده الانم با صبوری و ارامش دنبال راه حلش باش

اررررره دختر مطمئنمممم که خیلی زود حالت از قبلم بهتر میشه یکم صبور باش من الان دو ماهه درگیر سقطم&n ...

ناراحت شدم انشالله که همیشه تنت سالم باشه و به کمک خدا به همه خواسته هات برسی گاهی نیاز دارم یکی بهم بگه اره درست میشه نگران نباش من حالم خیلی بد بود از بعدعمله بینیم و استفاده قرص سفالکسین و این قرص بیسموت  کله  سیستم گوارشیم قاطی کرد یه مدت ورم معده خیلی بدی گرفته بودم خیلی دردایه بدی داشت اما اون خوب شد بعد سفالکسین یه انتی بیوتیک بیسموتم انتی بیوتیک بود بعدم متوجه شدم که انتی بیوتیکه استفاده مکرر این انتی بیوتیک ها باعث شده بود میکروبایه مفید معده و رودم از بین بره تو معده و روده ما یه سری میکروب مفید و مضر هست که این انتی بیوتیک ها میکروبایه مفید و از بین میبرن و میکروب هایه مضر به بدن غلبه میکنن وبدنو از حالت تعادل در میارن رفتم دکتر با دادن پروبیوتیک بایو ای بی اس _با بایو فلورا خیلی خوب شدم  دردایه شکمیم درد در قفسه سینه درد بین دو جناغ از بین رفت اما تو اندوسکوپی نشون داده بود گاستروپاتیه انترال متوسط یعنی انتهای معدم ورم داره و این مری هم حس میکنم یجوریه و ریفلاکس معده الان همه چی میخورم اما رب و چای شیرین و چیزایه خیلی شیرین اذیتم میکنه راسش اندوسکوپی و کلونوسکوپی و پاتولوژیمو هنونبردم پیش دکتر تازه جوابارو گرفتم واسه معدم دارو نداده هنو  هزار تا برچسب تا الان به خودم زدم تو جوابه کلونوسکوپیه قبلی نوشته بود ای بی دی یه مدت توهم اینکه همه مشکلاتم از اونه رو داشتم یه مدت برچسب اینکه نیاز به روانپزشک دارم و داشتم درصورتیکه من جسمم ارامشه ذهنمو به هم ریخته 

دوقلو باردار بودم اما یکیش خودش سقط شد و دومیشم با اینکه نمیدونستم هنوز دوقلو هستن و یه شب از درد رف ...

عیب نداره خدابزرگه باز واسه مادرشدن وقت داری اونام قسمتشون نبود ولی فکر نکنم بعد سقط سندروم روده بگیری احتمالا قبلا داشتی خودت متوجه نبودی من اگه این مشکلم حل شه دیگه ذهنم ازاد ازاد میشه 

ناراحت شدم انشالله که همیشه تنت سالم باشه و به کمک خدا به همه خواسته هات برسی گاهی نیاز دارم یکی بهم ...

کاملا درکت میکنم

منم دقیقا اون موقع همش نیاز داشتم یکی دلداریم بده و ارومم کنه باهام حرف بزنه.میگن مریضی خروار خروار میاد مثقال مثقال میره.یعنی انقدر شدید و زیاد ادم مریض میشه اما تا بیاد از بدن بره بیرون خیلی طول میکشه.الان جریان ما هم اینه.حتما بازم پیگیر دکتر و درمان باش به امید خدا اینم میگذره

عیب نداره خدابزرگه باز واسه مادرشدن وقت داری اونام قسمتشون نبود ولی فکر نکنم بعد سقط سندروم روده بگی ...

اره ممکنه قبلا هم داشتم اما علائمی نداشتم اصلا نمیدونستم.اما بعد سقط فهمیدم.ایشالا دوتامون خوب میشیم عزیزم به بزرگی خدا و قوی بودن خودت ایمان داشته باش