2777
2789
عنوان

چاقی . بازم چاقی

183 بازدید | 15 پست

سلام من قبل بارداریم ۶۲ بودم البته ۶۸ بود لاغر کردم با باشگاه و هیچی نخوردن رسیدم به ۶۲ . الان ۷۳ شدم و دارم دیونه میشوم .وقت ورزش ندارم چون  بچم نمیذاره . هرکی لاغر کرده بگه چیکار کرده کمک کنید ممنونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیرینی حذف و ماکارونی و نون کم سبزیجات زیاد

نون در روز شاید البته به غذاش داره صبحونه یه سه تا کف دست نون  . شام هم نمیخورم.  ماکارونی و برنجی باشه غذا . ناهارا هم میخورم اما درحد دو کفگیر یا کفگیر 

نون در روز شاید البته به غذاش داره صبحونه یه سه تا کف دست نون  . شام هم نمیخورم.  ماکارونی ...

منم عین شما میخورم و وحشتناک استعداد چاقی دارم البته پرخوری عصبی هم بزار تنگش دیگه ببین چی میشه منم رژیم گرفتم ولی باز دوباره برگشت سه ماه طول کشید کم کنم تو دو هفته همش برگشت🤦‍♀️🤷‍♀️ الان دیگه دنبال رژیم نیستم فقط شیرینی جات حذف کردم با کم کردن میزان غذا 

عزیزم چیزی هم کم کردی ؟؟؟  واقعا ژنتیک چه میکنه

وقتی رژیم سخت گرفتم ده کیلو کم کردم کل بدنم اب شد دست و پاهام مثل عقب افتاده ها شده بود ولی کم لامصب تکون نخورد دکتر گفت نمیره مگه با دستگاه ولی چه فایده الان که اقدام شروع کردم برا بارداری همه وزنم برگشت