2777
2789

بنظر من خیلی زندگیش خوبه کسی نیس اعصابشو بهم بریزه یا بچه و اینا نداره که زحتمشو بکشه فقط خودشو تو غمشم تنهاس تو خوشحالیشم کاش مجردی رو رواج بدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم من فکر میکنم نهایتا تا سی سالگی اینا تنهایی خوب باشه.

ذات و طبیعت انسان اینه که با جنس مخالف جفت بشه. سن هم که بالا بره انسان نمیتونه همیشه با تنهایی کنار بیاد. کمک و همراه و همدل نیاز داره.

اگه انتخاب خودش باشه بهش احترام میذارم ولی فکر نکنم خودم به شخصه بتونم کنار بیام.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از تنهایی متنفرم دلم نمیخواد تنها باشم و بزرگنرین ترسمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

تنهایی تا یه تایمی خوبه

هر آدمی به همدم نیاز داره تا پیر ک شد تنها نباشه

سخته واقعا

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!