2777
2789
عنوان

من درونگرام و

66 بازدید | 4 پست

موقع حرف زدن کلا چیزی برای گفتن ندارم

در حد یه خط راجع به هر موضوعی میتونم صحبت کنم

اینقد دوس دارم مثل این افرادی که مرتب در مورد هر چیزی صحبت میکنن حتی شده چرت وپرت میگن ؛ حرف بزنم 

برای ازمون اموزگاری که میدیدم برا مصاحبه تخصصی رفتن سوالاتی مثلا در مورد مشکلات دانش آموزان و مدرسه و محل رو ازشون میپرسیدن به صورت سناریو و اونا باید جواب میدادن

من هر چقد فکر میکردم چیزی به ذهنم نمیرسید

میخوام امسال اگه خدا بخواد ازمون شرکت کنم

چطوری میتونم خودم برا اون سوالات آماده کنم، از کجا جوابهای سوالات مشابه رو میتونم پیدا کنم؛ که از قبل مرور و تمرین کرده باشم که کم نیارم

اصلا ذهنم انگار بسته اس

توی گروههای مختلفم که سرچ کردم اصلا جواباشون نبود

عزیزم  خوب  آخه اینطوری  برای تدریس  هم  سختتون میشه نمیتونین راحت با بچه ها ارتباط بگیرین

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

منم درونگرام ولی فکر نکنم این مشکلتون خیلی به درونگرایی مربوط باشه. درسته که کم حرفی ولی راجع به این جور سوالا اطلاعاتت رو باید بالا ببری . مقاله بخون از یوتیوب فیلم هایی که مربوط به این مسایل هستن و دربارشون صحبت شده ببین . اطلاعاتت که بره بالا حرف راجع به گفتن داری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم درونگرام ولی فکر نکنم این مشکلتون خیلی به درونگرایی مربوط باشه. درسته که کم حرفی ولی راجع به این ...

مرسی ؛ آره فکر کنم به خاطر اطلاعات ناکافی باشه

ممنون بابت راهکار

مرسی ؛ آره فکر کنم به خاطر اطلاعات ناکافی باشه ممنون بابت راهکار

خواهش میکنم. چون خودمم درونگرام درکت میکنم.  ولی میدونی تفاوت درونگراها با برونگراها اینه که خیلی نمیتونن شاخ و برگ بدن به بعضی مسائل روزمره ولی راجع به اطلاعات عمومی اگر خوب تحقیق کنی میتونی از پسش بربیای 

از گوگل هم میتونی سرچ کنی . از همین نی نی سایت خیلیا راجع به همین مسائلی که گفتی تاپیک زدن.