2821
2789
عنوان

مفت کار کردن

176 بازدید | 10 پست

میرم کاراموزی بدون حقوق و بیمه بعد دیدم همونجایی که میرم کاراموزی اگهی گذاشتن کاراموز میخوان با ۵ تومن حقوق ۳ روز در هفتهاون وقت من هرروزهفته میرم قول داده بودن بیمه کنن زدن زیرش بعد میگن میخوای بمونی خونه چیگار کنی بیا اینجا یاد بگیر اخه مجانی دارم کار میکنم زبونشون هن درازه تو حرفاشون رییس شرکت به منشی میگفت ما کسی رو میخوایم که بزنیم تو سرش یه بار بحث شد مدیر عامل گفت ما نمیتونیم ادمای کم تجربه رو استخدام کنیم حالا که میبینن من میخوام برم میگن میخوایم بعد عید با حقوق و بیمه نگهت داریم که ۱۰۰ درصد دروغ میگن 

با فیلم های دکتر هلاکویی خیلی زندگیم بهتر شد 🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو خری!ببخشید اینو میگما چون تو رو خر دیدن اینطوری میکنن از حق خودت دفاع کن و از اونجا بزن بیرون ...

بخدا همش بهشون میگم مامانم میگه کم بلبل زبونی کن

برو حتما برو چرا هنوز نرفتی؟؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چند ماه برو کاراموزی ک کارو خوب یاد بگیری 

بیمه و حقوق برقرار نبود طوری  نیست سعی کن تجربه  کسب کنی 

بعدش ک وارد شدی  هر جا رفتی میگی بدون  بیمه پامم نمیزارم 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
کجا برم

همون کار اموری که تبلیغشو دیدی و حقوق میدن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چند ماه برو کاراموزی ک کارو خوب یاد بگیری  بیمه و حقوق برقرار نبود طوری  نیست سعی کن تجرب ...

اخه به کاراموز دیگه میخوان حقوق بدن به من نمیخوان بدن 

2828
2791
2779
2792