2777
2789
عنوان

راکوتان میل جنسی رو‌کم میکنه؟

451 بازدید | 19 پست

تو رو خدا نیایید از عوارضش واسه کبد و اینا بگید میدونم

فقط اگه مساله ای که گفتم براتون پیش اومده و تجربه شو دارین بهم بگید مرسی به دنیا

ولا من راکوتان خوردم رید بم فقط

خود ایمنی گرفتم بعد یمدت ک قطع کردم باز جوشام برگشت موقعی ک مصرف میکردم پوستم صاف بود

موهام ب شدتتتت ریزش گرف جوری ک بخشی از کف سرم پیدا بود

تاری دید میاره

لیکن پلان مویی گرفتم ازش واقعن بده

از من میشنوی نخور

یک عدد دختر زبروزرنگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولا من راکوتان خوردم رید بم فقط خود ایمنی گرفتم بعد یمدت ک قطع کردم باز جوشام برگشت موقعی ک مصرف می ...

من البته همزمان با مصرف راکوتان واسه موهام رفتم مزوتراپی و یه محلول هم به سرم میزنم

موهام حتی ضخیم تر هم شده

البته زینک و راکوتان همرمان هم میخورم

من البته همزمان با مصرف راکوتان واسه موهام رفتم مزوتراپی و یه محلول هم به سرم میزنم موهام حتی ضخیم ...

راستی ی سوال راکوتان خارجی میخوری یا ایرانی قیمتش چنده؟؟

یک عدد دختر زبروزرنگم

واقعن؟ نمیدونم خدا بگم چیکارش کنه من ک الان پوستم تقریبن مث قبل شد هعی

من میرم پیش دکتر مهسا انصاری

اصلا هم تبلیغ نمیکنما چون گفتی مثل قبل شدی دارم میگم

و الا انقدر کارش خوبه سرش شلوغه تبلیغ منو نمیخواد البته فکر کنم الان دکتر بارداره رفته تا دو سه ماه دیگه نیست

ولی تو گول بزن دکتر مهتاب مستوفی زاده بعد شماره مطب دکتر مستوفی زاده رو بردار بگو نوبت میخپام از پکتر انصاری برای وقتی از مرخصی زایمان برگشتند

منم دعا کن راهنماییت کردما

بگو همزمان با راکوتان زینکم بده

من میرم پیش دکتر مهسا انصاری اصلا هم تبلیغ نمیکنما چون گفتی مثل قبل شدی دارم میگم و الا انقدر کارش ...

مشکلم اینجاس دیگ خانوادم خخخ دکتر نمیبرنم

کجاس این خانم انصاری؟

الان دارم زینک میخورم ولی راکوتانو قط کردم

یک عدد دختر زبروزرنگم