2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گریه کن خب ولی بعدش بگو چرا

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
گریه کن خب ولی بعدش بگو چرا

دلم گرفته خستمه از زندگی 

همش توی خونمون دعواست کاش خدا مرگم رو بده

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
منم دلم یک جای دور میخواد دور از ادما دنیاشون 

دلم میخوا بخوابم که بیدار نشم

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
دلم گرفته خستمه از زندگی  همش توی خونمون دعواست کاش خدا مرگم رو بده

دعوا چرا دردشون چیشه

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
دعوا چرا دردشون چیشه

بابام کلا الکی داد میزنه دعوا میکنه همین الان داره داد میزنه ابرو دیگه جلو درو همسایه نداریم

بابام کلا الکی داد میزنه دعوا میکنه همین الان داره داد میزنه ابرو دیگه جلو درو همسایه نداریم

اعتیاد داره

اعتیاد داره

اره داره ترک کرده گاهی وفتام میکشه 

چی بگم دعا کن بمیرم😔

اره داره ترک کرده گاهی وفتام میکشه  چی بگم دعا کن بمیرم😔

درکت میکنم ولی من از خدا خواستم پدرم بمیره که عذاب‌مون نده دیگه ولی الان میخام ببینمش حیف  نیست که بمیرید مادرتون چه گناهی کرده

درکت میکنم ولی من از خدا خواستم پدرم بمیره که عذاب‌مون نده دیگه ولی الان میخام ببینمش حیف  نیست ...

مامانم وقتی ۱۶ ساله بوده زن این شده تا الان که ۴۴ سالشه هیچی از زندگیش ندیده همش کتک کاری دعوا انقدر از دستش کتک خورده که بگم قلبم درد میگیره😭😭