2777
2789
عنوان

درمان شکاکی چیه ؟

80 بازدید | 7 پست

خیلی شک دارم به پارتنرم  و این موضوع خیلی اذیتم میکنه 

مثلا ایشون قبلا عاشق بوده من هم همینطور ولی الان اون میگه برام تموم شده من هم به اون اقا دیگه حسی ندارم و الان واقعا مدام بحثمونه تو هفته حداقل یکی دوبار این موضوع هست  موندم چیکار کنم خسته شدم واقعا ممکنه هنوزم دوسشداشته باشه؟

حتا یبار دختره اومد باهان کلی حرفزد گفت که هیچوقت نشده این پیگیرم نباشه و با وجود تو الان یه آدم دیکه شده بهش شک نداشته باشو اینا چون مطمئنم فلانی دوست داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا بنظرت من بجز مشاوره میتونم چیکار کنم؟

اکه واقعا احساس میکنی ذهنت مریض شده حتما برو مشاور واقعا تاثیر مثبتشو میبینی 

من شوهرم تقریبا شبیه شماس دیوانه ام کرده ،بعضی وقتا به خودکشی هک فکر میکنم از دستش 

یه مدت رفتیم روانپزشک ،مشاوره و دارو باهم انجام دادیم 

خیلی کنترل شده بود رفتارش اما متاسفانه  ولش کرد دیگه نرفت  

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

اکه واقعا احساس میکنی ذهنت مریض شده حتما برو مشاور واقعا تاثیر مثبتشو میبینی  من شوهرم تقریبا ...

شبا خستس میگه به امید تو میام خونه باهات حرفبزنم حالم خوبشه توام شروع میکنی به گیر دادن🥺

میگم چیکار کنم وابستم بشه یعنی تو دلش جا باز کنم؟

شبا خستس میگه به امید تو میام خونه باهات حرفبزنم حالم خوبشه توام شروع میکنی به گیر دادن🥺 میگم چیکا ...

ببین عزیزم اول از همه باید رو خودت کار کنی حتی اگه تو ذهنت پر از سوال و حس های منفی هستش سعی کن تا جایی ک میتونی به زبون نیاریشون و اینکه اصلا بهشون فکر نکن حواستو پرت کار های دیگه کن ،خودتو کلا مشغول کن 

و بهش حس اطمینان بده مدام تو گوشش زمزمه کن ک من بهت اعتماد دارم دوست دارم ،باور کن اصلا نیاز نیس کارهای عجیب غریب بکنی همین ک عادی رفتار کنی و محبت به اندازه بهش بکنی خودش جذبت میشه هر چیزی یه حد وسطی داره ک اگه اونو رعایت کنی تو زندگیت همیشه تعادل برقرار میشه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

محدودیت های بی جا باعث میشه که همسرت روز به روز از تو دور تر بشه و به سمت همون محدودیتی ک براش گذاشتی بره ،اما اگه عادی برخورد کنی حساسیت نشون ندی اونم براش جذابیت پیدا نمیکنه به سمتش کشیده نمیشه ،‌و مثل خیلی های دیگه زندگی معمولی رو در پیش میگیره و همه حواسش به سمت تو زندگیش میره نه اون چیزی ک تو براش بزرگش کردی .