2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اکثرا یه تکیه‌گاه کم داریم و فکر میکنیم میتونیم به اونی که یه‌ذره بهمون توجه نشون میده تکیه کنیم

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜

همه دخترا اینطوری نیستن البته، من اصلا به هیچ مردی هیچوقت وابسته نشدم

وابستگی و دلبستگی اونم زود چند تا دلیل داره

بعضی از دختر که پدرشون بهشون محبت نکرده (بلد نبوده یا خر بوده باباهه) دنبال این کمبود میرن و میگردن دنبال نقش پدری توی هر مردی که پیدا میکنن

بعضی دخترا هم چون مطلقا مستقل بار نیومدن باید حتما به هر کی میرسن بچسبن بهش چون اصلا نمیتونن زندگی رو تنها تصور کنن 

یه سری هم طبق فرهنگ ما صرفا میخان ازدواج کنن طفلیا 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
همه دخترا اینطوری نیستن البته، من اصلا به هیچ مردی هیچوقت وابسته نشدم وابستگی و دلبستگی اونم زود چن ...

از حرفاتون خوشم اومد یه سوال داشتم صرفا جهت نظر و پیشنهاد من با یه پسری دوست بودم سه روز پیش بهم گفت اینقدر که تو واسه مقاله وقت گذاشتی بی فایدس و مطمئنم شکست میخوری . همینکه گفت فورا بلاکش کردم و دیدم اونم منو بلاک کرده بعد امروز دیدم استوری گذاشته با ادمای سنگدل رفیق نشید این منظورش با منه؟ و بنظرت بد شد که بلاکش کردم؟ البته اونم منو بلاک کرده 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

همه دخترا اینطوری نیستن البته، من اصلا به هیچ مردی هیچوقت وابسته نشدم وابستگی و دلبستگی اونم زود چن ...

حرفاتونو خیلی قبول ندارم ، این احساساتی بودن برمیگرده به پایین بودن سن دختر ، هر چی بزرگتر میشن و پخته تر از عقل و منطقشون بیشتر استفاده میکنن ، من خودم پدرم خیلی مهربون و خوبه ولی قبلا که کوچیک بودم متاسفانه خیلی احساساتی بودم  

از حرفاتون خوشم اومد یه سوال داشتم صرفا جهت نظر و پیشنهاد من با یه پسری دوست بودم سه روز پیش بهم گفت ...

نه دیگه چرا بد باشه؟ یه آدم سمی رو گذاشتین کنار و مثل اغلب آدمای سمی اونم فرت بهش برخورده بلاک کرده و نه فکر نمیکنم منظورش شما باشید

انتقاد بد نیست در صورتیکه سازنده باشه و مخرب نباشه، احیانا علاوه بر لوس بودن خیلی هم نارسیس تشریف دارن

نه دیگه چرا بد باشه؟ یه آدم سمی رو گذاشتین کنار و مثل اغلب آدمای سمی اونم فرت بهش برخورده بلاک ...

اره خیلی لوسه 

مرسی عزیزم کم کم داشتم عذاب وجدان میگرفتم و فکر‌میکردم بی جنبم اما مشکل از اونه

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

حرفاتونو خیلی قبول ندارم ، این احساساتی بودن برمیگرده به پایین بودن سن دختر ، هر چی بزرگتر میشن و پخ ...

زود وابسته میشدید و الان بهتر شدید؟ فقطبه مردا یا کلا زن و مرد نداشته؟ یا بدون اینکه پدر کم محبتی داشته باشید و در عین حال که خیلی هم مستقل هستید کماکان زود دلبسته میشید؟ اگر بله که این برمیگرده به فرهنگمون که هر کاریشم بکنی یه طورایی خانمها رو به سمت وابستگی هول میده، چون دخترای اروپایی به عنوان مثال ابدا اینطوری نیستن

من اولش وابستم ولی بعد ی مدت نه کم میشه

تازه خودم ب پسره گفتم ببین من خیلی وابسته میشما ولم نکن گف باشه تهش خودم از این رابطه سمی اومدم بیرون . الان ی ذره مثل اون موقع وابسته نیستم 😂

چون اولش اوج احساس آدمه و شور و هیجان داره اینجوری میشه ب مرور ک عادی میشه وابستگی هم کم میشه

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻