2777
2789
عنوان

مادر شوهرش بهش غذا نمیده...

392 بازدید | 22 پست

دوستم میگفت  وقتی میریم خونه مادرشوهرموقع برگشت مادرشوهرم بهم غذا نمیده بیارم خونمون. میگفت من خیلی ناراحت میشم بعد میگفت خوب بلاخره یه موقعی حتما غذاشون اضافه میاد دیگه ولی هیچ وقت بهم غذا نمیده. به نظر شما این ناراحت شدن داره🤔 نیکه مامان خودم همیشه موقع برگشت یه عالمه غذا میده ببرم

واااا

مگه باید هرکی میره یه جایی با خودش غذا بیاره‌؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب هرکسی متفاوته توقع داشتن اشتباهه بنظرم

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

مادرش یه عالمه خوراکی میده لطفا اینم در نظر بگیرید یسریا تو روز مادر برا مادراشون طلا گرفتن برا مادرشوهر روسری!

پس انتظار نداشته باشین مادرشوهرتون عین مادرتون رفتار کنه)!

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

مادرش یه عالمه خوراکی میده لطفا اینم در نظر بگیرید یسریا تو روز مادر برا مادراشون طلا گرفتن برا مادر ...

دقیقا همینطور که زن دوست داره برای مادرش روز مادر چیزی بخره مرد هم دوست داره واسه مادرش بخره 

درخواست دوستی نرهای مریض ممنوع ببخسید از لحن صحبتم ولی واقعا حقتونه 😁

مادرشوهرش شاید دستت پر از طلا بود، باید هر دفعه یکی رو دربیاره بندازه دست این؟؟؟؟

بعضی از مادرها غذا هم نمیپزن بچه‌هاشون رفتن خونشون

ایشون دیگه زیادی توقع دارن

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

نه ...غذا کم میاد هیچ کس غذای بیات نمیده .بیاته .گاهی میدهند سگ و گربه .اگر خراب باشه .اگر سالم و دست نخوردس و خوبه .و دست نزده میدهند کارگر

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

نه توقع دوستت رفته بالا خب هر کار یا رفتاری مادرش میکنه قرار نیست مادرشوهرم همون کارو کنه.. مگه خودش نمیتونه آشپزی و غذا بپزه هی چشمش به مادر و مادر شوهره.. تا ببینه چی بهش بدن.. خیلی بده این اخلاق

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻