2777
2789

تو عکس قشنگ بود ولی وقتی دیدمش خوشم نیومد 

نمیدونم باهاش چکار کنم

مدل مانتو =یه سارافون آستین حلقه ای ساده بلند سورمه ای 

روی سارافون یه شنل سفید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا تو عکسم زشته

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

به هیچ وجه اینترنتی خرید نکن چون عکسشون رو با فییلتر میگیرن اصلأ اونی که تو عکسه نیست

من تا الان دو بار این بلا سرم اومده یه بار یه مانتو مدل کت دامن گرفتم یه بارم کفش

هر دو رو گذاشتم دیوار فروختم اونم نصف قیمت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز