2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشت و کشتاره؟اصلا از فیلمایی مثل زخم کاری خوشم نمیاد حالم بد میشه دیروزم مردابو دیدم از ظهر تا شب حا ...

این دو تا سریال که گفتی ندیدم

بیشتر جنایی هست و صحنه جرم نداره البته در قسمت های بعدی ممکنه همچین سکانس هایی هم باشه

مثل پوست شیره بیشتر شرح گذشته و حل معما داره

این دو تا سریال که گفتی ندیدم بیشتر جنایی هست و صحنه جرم نداره البته در قسمت های بعدی ممکنه همچین س ...

اه میخاستم ببینمش همه جا اسمش هس ولی اینجور فیلما خیلی  روم تاثیر منفی میزاره همون پوست شیرم حالمو داغون کرد ولی چون کنجکاو بودم تا اخر دیدمش

....✨️

اومدیم و همسر در اون حد که شما انتظار دارید خوب نبود  تکلیف چیه؟ نه میشه با منت زندگی کرد نه م ...

ببین گلی جان من مهارت بلدم و خوب هم بلدم ازش کسب درآمد کنم و گلیممو از آب بکشم امتحانمو هم پس دادم اما تا زمانی که همسرم با جون و دل کار کنه و امنیت اقتصادی دارم چرا وقتمو صرف چیزهای دیگه ای که بهشون علاقه دارم نکنم؟ جدا از اینکه یکی از نیازهای آقایون اینه که پشتوانه مالی خانواده باشن و من با کار نکردنم این نیاز همسرمو تامین میکنم. حتی اگه کار هم بکنم باز هم این حس شیرین تامین رو از همسر دریغ نمیکنم گاهی روزها که نیست سفارش قبول میکنم و همسرم هم از هیچی خبر نداره من که میدونم میتونم از پس خودم بربیام حالا لازمه تو بوق و کرنا کنم؟ یا با کار مداوم خودمو خسته کنم؟ ببخشید اونجا قفل شد اومدم بگم و برم اگه ناراحت بودی بگو بیام پاک کنم

ببین گلی جان من مهارت بلدم و خوب هم بلدم ازش کسب درآمد کنم و گلیممو از آب بکشم امتحانمو هم پس دادم ا ...

اگر بحث فرار از خستگیه خیلی کارهای دیگه هم نباید انجام بدیم

به هر حال سختی بخشی از زندگیه 

تفاوت من و شما اینه شما دید سنتی اسلامی ایرانی به ماجرا داری من با توجه به منطق حاکم دارم میگم 

به قول خودتون حس تامین به انسان قدرت میده حالا شاید زن منبع تامین نباشه ولی همین مستقل بودن بهش قدرت میده اقتدار میده زن با مرد فرقی از این جهت نداره 

شاغل بودن یک بعد کاملا طبیعی و ضروری زندگی انسانه مسئله خاصی نیست که انجامش تو بوق و کرنا باشه! شما غذا هم نخور یا یواشکی بخور به جاش همسرت غذا بخوره که یه وقت خدای ناکرده زیادی تظاهر و تو بوق و کرنا نباشه!

این شیوه های حفظ اقتدار مرد که شما میگی برای عهد بوقه جسارتا

اگر بحث فرار از خستگیه خیلی کارهای دیگه هم نباید انجام بدیم به هر حال سختی بخشی از زندگیه  تف ...

من نظرمو گفتم البته به دور از توهین شما هم نظرتون محترمه اما این که خانم خونه دار رو سطح پایین بدونید که انگار مجبور به خونه داریه و این کار انتخابش نیست به نظرم توهینه و توهین نکردن اولین قدم برای همزیستیه

من نظرمو گفتم البته به دور از توهین شما هم نظرتون محترمه اما این که خانم خونه دار رو سطح پایین بدونی ...

در رابطه با افرادی که تحصیلات و مهارت دارند ولی تصمیم گرفتند خونه دار باشن صرفا که نه 

ولی باقی طبیعتا مجبور هستند و انتخاب دیگه ای ندارند و این خطرناکه

اگر بیان یک واقعیت اهانت آمیزه یعنی اون واقعیت مشکل داره نه شخصی که بیانش می‌کنه

شما ادعا داری همه خانه دار ها انتخاب خودشون بوده و هر لحظه بخوان میتونن مستقل باشن؟ کاملا فوری و بی دردسر؟ و اینکه واقعا قدرت و تاثیر یک خانه دار رو در حد شاغلین میبینی؟ این رتبه بندی رو من انجام ندادم اما جامعه چرا

رفتار و ملاحظه اکثر اقایونی که خانم شاغل دارند با اکثر اقایونی که خانم خانه دار دارند مقایسه کنید ما با استثنا ها کار نداریم 

در رابطه با افرادی که تحصیلات و مهارت دارند ولی تصمیم گرفتند خونه دار باشن صرفا که نه  ولی باق ...

با بخش زیادی از حرفاتون موافق نیستم البته بحث طولانیه من هم همون اول گفتم خودم چیکار کردم و صرفا خانه داری رو تایید نمیکنم. 

شبتون بخیر

با بخش زیادی از حرفاتون موافق نیستم البته بحث طولانیه من هم همون اول گفتم خودم چیکار کردم و صرفا خان ...

من هم حوصله بحث طولانی ندارم

ولی اینکه خانه داری برای همه حکم انتخاب رو داره بی منطق ترین نظر ممکنه

شب شما هم بخیر