2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

459 بازدید | 32 پست

بچه ها مشکل همیشگی  من اینه که داخل دماغم یه ذره خون میاد دستمال کاغذی ابلیمویی میزنم خونش بند میاد 

ولی تا چندین روز اگه گاهی دستمال اروم اروم کنم توش، دستماله خونی میشه

این اتفاق تو زندگیم تکرار میشه

نمیشه ابکشیش کرد چون خونیه اما خونریزی نداره

موقع صورت شستن و وضو همش بهم وصله صورت خیسم بنظرم کلا نجسه و حتی نمیتونم خشکش کنم با حوله

از خون و نجاست متنفرم کاش خون پاک بود کاااش

اگه منو با تیر بزنن میگم وای نجس شدم ،،🤣

باور کن گاهی ضربه میخورم از درد کلافه میشم ولی میگم خدایا فقط خون نیومده باشه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو دیگه وسواس داری فک کنم. برای بینیت دکتر برو

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نه اخه واسه یه خونی که زود بند میاد برم بگم چی

حتما برو اینجوری که نمیشه اذیت میشی

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

اگه موقع وضو بیرون نمیاد مشکلی ندارع

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
تا وقتی بیرون نیومده مهم نیس ک

ابش میکشم بعد ارام دستمال را سر میدم بازم خونیه

تا چند روز اصلا صورتم را به حوله نمیزنم عذابه

نه اخه واسه یه خونی که زود بند میاد برم بگم چی

شما کلا زاویه ی دیدت غلطه

اینجوری فک کن که چرا از جایی که نباید خون بیاد خون میاد؟😐

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
با اجازه اسی سلام  به اون کاربره جواب نده  از حرفات اسکرین گرفته گذاشته تاپیک نی نی ...

یا خدا برم ببینم

چه فضوله

یا خدا برم ببینم چه فضوله

بابا بی خیال 😅

با کاربر منگوله گوش میرزا بودم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰