2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازت خوشش میاد رابطتون خوب میشه 

سلام من به عشقم میرسم بنظرت؟

من همون زهراساداتم.. این امضا هیچوقت واقعی نشد..🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

عزیزم من کی ازدواج می‌کنم؟با کی و چه مشخصاتی؟

۲ سال نیم دیگه با ی پلیس یا کسی ک‌ تو نیرو انتظامی این چیزا هست قدش متوسط هیکلش نسبتا لاغر دماغ کشیده ماشین داره مادرش یا پدرش مریضه فرزند یکی مونده به اخر 

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
دوست داره دلش میخاد باهات صحبت کنه

جواب منو ندادی فقط🥺

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌
شخصیت طرفم چه مدلیه ؟؟؟ بهم فکر میکنه ؟؟؟ آشتی میکنه یا داره خیانت میکنه؟؟؟

ادم رفیق باز و اهل تفریح و خوشگذرونی خیانت میکنه ولی برمیگرده سمتت گهگاهی بهت فکر میکنه

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
از منم میگی؟ ویژگی هام و اینکه مردم دربارم چه فکری میکنن آیندم چطوره با چه جور آدمیه

تو منزوی و گوشه گیری کم شانسی دستت نمک ندارع حرف پشت سرت زیاده ولی خدا دوست داره بخت خوبی در انتظارته از ناراحتی رها میشی شوهرت ادم خوبی خواهد بود

میشه جواب منم بدییییییییی. آینده روابط عاطفیم با همسرم چطور خواهد بود؟؟ دوتا سوالم قبلا کردم لطفا جواب بده ما جدایی داریم یا نه؟

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792