2821
2789
پشماممممممم خدااااا😬😬😬 دیگه چی  از ازدواج میگی ؟

درست بود همش؟😂ازدواج با ی نفر میکنی ک باباش از اون سن بالا هاییه ک فامیل خیلی براش ارزش قائلن شاید ۱۸ ماه دیگه ازدواج کنی پسره اسمش مذهبیه موهاش پر پشته دماغش قشنگه خیلیم خنده روعه😂

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس این فاطمه کیه که علیرضا رو فالو کرده  چرا وقتی از دختره پرسیدم بلاکم کرد

دختره خودش مشتاقه وگرنه علیرضا فعلا با این دختر صنمی نداره

کاربر خدایا_مرسی هستم که تعلیق شدم دو سال کاربر خاموش بودم الان باز در خدمتتونم😁🤌
گلم‌نزدیک دوساله جدادشدم ،حست به مشخصات ازدواجم چیه،دکتری که پبشش رفتم دیگه مطمئنم خوشش میاد نه لا ...

ازدواج دومت با ی مرد سن بالاس ک خوب پیش میره دکتر طلاق نمیگیره بهش اعتماد نکن خیلی مراقب باش

درست بود همش؟😂ازدواج با ی نفر میکنی ک باباش از اون سن بالا هاییه ک فامیل خیلی براش ارزش قائلن شاید ...

فقط میتونم بگم پشمام 

دیگه چیزی ازم نمونده 

از خودم بازم میگی 

اصلا گلم هر چی توی ذهنت میاد بهم بگو لطفت خوشحال میشم 😍😍😍

کی ازدواج میکنم؟هرچی درموردش حس میکنی بگو عزیزم

شاید ۳ یا ۴ سال دیگه با ی پسر با وضع مالی معمولی ک پدر یا مادر نداره با یکیشون زندگی میکنه اهل زندگیه قیافش قدش متوسط رو به کوتاه سبزه موهای پر پشت تیپ پارچه ای😂وای خدا دارم چی میگم