2777
2789
عنوان

حاضر جوابی به این چی بگم 💢💢💢

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 22 پست

امشب اگه چشای تار گریونم اجازه بدن ک سوزش چشام اجازه بده باید تو هر تاپیکی باشم

بلکه معجزه بشه ،میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره آخه

شاید شما به خدا نزدیکتر باشید و دعاتون بگیره 

کاش پربازدید بشه 

میشه دعام کنید 

منتظره همون معجزه همون حال خوب همون آخيش گفتن

با دستای خدام

با دل پاکتون دعام کنید مثل یه خواهر برام صلوات بفرستید از بلاتکلیفی پنج ساله دارم عذاب میکشم دعام کنیو تو امضام هس و تاپیک اخرم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من معمولا با خیلی ها حرف میزنم از این بدم میاد خیلی حرف در میاره هی میخواد بگه من میفهمم تو نمیف ...

مادرشوهر منه

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

بگو اونموقع ها بچه بودم و نمیدونستم با همه نباید حرف بزنم و ارتباط داشته باشم الان دیگه میدونم چی خوبه چی بد و چکاری بهتره که انجام بدم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

واقعا رو مخه ازش فراریم دو سه بار جلو جمع هی این حرف رو زده من یادمه یه بار بچه بودم زد رو دست من من ...

اصلا بعضیا نمیدونم چطوری روحمون اصلا پسشون میزنه حتی اگه خوبم باشن . نچسبن الان یه خانمس خیلی از دستش من شکارم دخورم اولین بار میبردم کلاس زبان نمیموند گفتم در باز میزارم میمونم بیرون یهو این پاشد در بستت اینم گریه الان ۷ ماهه میشینم سر کلاس باهاش نمیزاره برم بیرون 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه