2777
2789
عنوان

دیشب تشک خریدم امروز بدن درد شدم

1201 بازدید | 30 پست

سلام خانما من قبلا تشک رویال فیک داشتم اذیت بودیم ۲سال دیگه رو تخت نخوابیدم بعد دیشب رفتیم تشک خوشخواب اول میخاستم مدل سافت رو بگیرم ولی وقتی روی هردو خوابیدم احساس کردم هارد بهتره برام هارد گرفتیم.

دیشب خوابیدم باز احساس میکنم خیلی سفته و من عادت دارم تو خواب به پهلو و شکم میخابم که فشار میومد به پهلو.

این طبیعی؟عادت میکنم یا مدلش رو عوض کنم؟

کسایی که هارد و یا سافت داشتن میشه نظراتون رو بگید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روی خوشخواب تشک پشمی نمیندازید؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

منم مموری داریم راضیم

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
چجوریه مموری فوم؟چرا میشه تعویض کرد برای همین پرسیدم 

مموری فوم جنسی هست که اصلا فرو نمیره، مثلا بالشش رو هر حالتی تا کنی، له کنی باز به همون حالت قبل برمیگرده.

جای بدن روش گود نمیشه،اصلا هم تکون نداره، اگر شخص کناریت تکون بخوره شما اصلا نمیفهمی. مثلا بالشش رو هر حالتی تا کنی، له کنی باز به همون حالت قبل برمیگرده. من الان فکر کنم سه چهار سال هست دارمش، عالیه اصلا.خیلی سفت نیست اما نرم هم نیست.

برای من هم طبی بدون فنر مثل سنگه دو سه روز اول بدن درد شدم الان عادت کردم البته یه پتو روش گذاشتم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مموری فوم جنسی هست که اصلا فرو نمیره، مثلا بالشش رو هر حالتی تا کنی، له کنی باز به همون حالت قبل برم ...

اها این سفت اصلا تکون نمیخوره انگار روی تخته خوابیدی