2777
2789
عنوان

شب آرزوها

193 بازدید | 14 پست

اینجا مینویسم تا بمونه که سال دیگه تو این شب آرزوها بیام ببینم که زندگیم ۱۸۰درجه با امسالم فرق کرده،عالی شده،به آرامش رسیدم،حال دلم بینهایت خوب شده،و از ته دلم خداروشکر میکنم بابت حال خوبی ک نصیبم شده،از بلاتکلیفی ک الان توشم و ۹ماهه عذابم داده خلاص شدم و یه زندگی پر از ارامش رو دارم تجربه میکنم انشالله

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خداحاجت همه شماروبده شادبشید بحق خودش

دعاکنیدخدابهم بچه سالم وصالح بده سنم بالارفته دیگه فرصت ندارم خدایا التماست میکنم بحق علی اصغرحسین حاجت روام کن شادم کن 

بمونه یادگار،،مشکلات زیاد دارم اما توحسرت بچه ام تاسال دیگه زندگیمون، سلامتیمونن روزیمون وبچه دارشدنمون،همچی خوب باشه وراضی باشیم

ذحیره میکنم سال بعد بیایدبگیدچیشده منم میگم

خدا آمین گوی همه ماباشه بحق مولوداین ماه امام علی دل ماخسته هاروشادوسبک کنه الهی آمین

استارتر زندگیت سرشارازخوشی باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

به نیت سبز شدن دامن همه‌چشم انتظارها صلوات بفرس🥺🤲

انشالله که دامن همه ی منتظرا سبز بشه و به ارزوی قلبیشون برسن،خودم ۷سال منتظر بودم ولی چنان همه چی عوض شد ک الان فقط از خدا میخوام که از این بلاتکلیفی نجاتم بده،و الان حکمت مادرنشدنم رو فهمیدم

انشالله که دامن همه ی منتظرا سبز بشه و به ارزوی قلبیشون برسن،خودم ۷سال منتظر بودم ولی چنان همه چی عو ...

خدا جور دیگه برات جبران کنه شادوراضی وسربلندبشی الهی آمین

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن

خداحاجت همه شماروبده شادبشید بحق خودش دعاکنیدخدابهم بچه سالم وصالح بده سنم بالارفته دیگه فرصت ندارم ...

انشالله عزیزم،انشالله ک هرکسی پست گذاشته سال دیگه این شب به هرچی ک ارزو داشته رسیده باشه و از ته دل خدارو شکر کنه،انشالله زنده باشیم و ببینیم