2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

320 بازدید | 11 پست

بچها من خواهر شوهرم چند وقت پیش حرف خای بذی بهم زد ازش خیلی ناراحت شدم ولی باز ب درخواست شوهرم باهم ارتباط داشتیمو حرف زدیم 

ب فاصله ی روز زودتر تولد اونه 

فرداش تولد من 

ب نظرتون من بهش تبریک بگم 

یا نه الان باهم حرف میزنیم خیلی معمولی 

ولی میترسم تبریک بگم پرو شه 

نمیدونم چیکار کنم میخواستم نگم از طرفی از شانس من هم ی سال از من بزرگ تره هک ی رنز زودتز تولد اونه موندم چ کنم 

چجوری تبریک بگم چیکا کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سال قبل تبریک گفت بهت؟ اگه اره ....توام تبریک بگو 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

هر سال چکار میکردی؟ آخه تولد تبریک داره مگه؟ آدم خانواده خودش باید به یاد و فکرش باشن من بودم کلا تبریک نمیگفتم از اول. حالا یه موقع یکی تولد میگیره و میری یه تبریک میگی وگرنه حالت عادی فقط دوست صمیمی و خانواده

بنظرم تو این شب عزیز غیبت نکن

ما که خواهر شوهرشو نمیشناسیم که بخواد غیبت بشه!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

عزیزم اول بگو چی گفته شاید خیلی جدی نبوده ، خیلیم عادی بهش تبریک بگو همین 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
من امشب خیلی حساس شدم غم بزرگی تو دلمه

خدا صبرت بده عزیزم 💚