2777
2789
عنوان

عشق و پاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخع اکر باهاش ادامه بدم دیگه اون نجیب نیستم من تا حالا باهیچ پسری نرفتم سر قرار با اینکه از ۳۰ رد شد ...

حق میدم بهت ولی خب میتونید تو چارچوب ملاقات داشته باشید اصلا هم ایراد نداره هم آشنا میشید باهم و میبینید که به درد یه عمر زندگی مشترک میخورید یا نه و هم اینکه مقدسات را نمیذارید زیر پا 

شغل ازاد مگه چشه اتفاقا نون تو شغل ازاده 

من ک جواب منفی ندادم 

پسری ک دوسش دارم رفته جایی  ،شغل اداری خواستن ، اونا جواب منفی بهش دادن 

من از یکی شنیدم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

دقیقا منم میگم میبینم چشم چران میشم عادت میکنم دگه خوار میشم من اینجوری دوست ندارم بعد تازه پسری هم من دوست دارم خودش هم ادم مقیدیبوددبا ابنکه اصلا نه نماز مبخوند نه عبچی ولی قوقق العاده مقید بود با خودم مبگم من اون روهم خراب کردم . با اینکه پسر خیلی خوستیپ و امروزی بود ولی به هبچ کس توجه نداشت 

بحث مریم مقدس  بودن ونبودن نیست دوست ندارم عادت کنم

خب ازهمینجا قیچیش کن عزیزم آبرو وشرف آدم با اینکارا بربادمیره وابسته میشی اذیت میشی آخرشم کلی اذت سواستفاده میکنه میذاره میره مجبوری برا پر کردن تنهاییت دوباره بری بایکی دگه همین میشه برات عادت تاحالیت میشه انگشت نمای شهرشدی اونوقت توموندی ویه عمرپشیمونی وآبروی ازدست رفته...دختر در گرانبهاییست که هرکس لیاقت داشتنشو نداره دختریعنی آبروی خانواده یعنی عزیز دل بابا ومامان پس برا خودت ارزش قائل باش نکن اینجوری دنبالش نرو،خ‌ودتم بدبخت نکن فردا هرچی بشه گناهش گردن خودته چون خودت خواستی ورفتی🤷‍♀️

کاش این شهیدها یه وصیتی هم در حق مسعولین میکردن بلکه کمتر فساد و بریز و بپاش و بچاپ و ندونم کاریشون مملکت و داغون کنه که جوونا به اینجا برسن که شرایط ازدواج و نداشته باشن و خواه ناخواه مجبور به دوستی بشن جای ازدواج

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

کاش این شهیدها یه وصیتی هم در حق مسعولین میکردن بلکه کمتر فساد و بریز و بپاش و بچاپ و ندونم کاریشون ...

دقیقا مگه چقدر حقوق باید بگیریم برای چرخوندن یک زندگی اون حقوقش زیاد نیست میدونم ۱۵ تومن من دوبرابر اون میکیرم بلکه ام بیشتر بنظرم جفتمون باهم میتونیم یه زندگی رو بچرخونیم ولی باز هم میترسم من احساس اون وضع مالی خانوادگیش خوب باشه راستش اونها تهرانسر زندگی میکنن خود پسره با اینکه دیپلمه اس ولی کار مالی انجام میده بچه تهرانه   کلیت ادم باکلاسی نشون میده شکل کسی نداره که از خانواده بی کلاس و سطح پایین اومده باشه . فکر میکنم  اونها میتونن بعش امکامات بدن بازهم نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم من خودم خانوادم ندار نیستن ولی منو تو جهزیه عمذا کمک کنن ولی خودم از پسش برمیام چون حقوقم عالیه