2777
2789
عنوان

عشق و پاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 45 پست
تو چقدر نجیب و دوست داشتنی هستی دختر واقعا از ته دل میگم  خوش بحال پسری که تو عاشقش شی یه عشق ...

اخع اکر باهاش ادامه بدم دیگه اون نجیب نیستم من تا حالا باهیچ پسری نرفتم سر قرار با اینکه از ۳۰ رد شدم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حواست باشه عزیز دلم اگه ارتباطی صورت گرفت اروم اروم برو جلو بزار اول اون همیشع قدم برداره بعد تو ...

چرا من این زنان زیرک و خوندم بدتر شد     

بنظرم همه ی آدما مثل هم نیستند 

قبل این کتاب داشتم بهتر جلو میرفتم نمیدونم شاید خودم بودم

اخع اکر باهاش ادامه بدم دیگه اون نجیب نیستم من تا حالا باهیچ پسری نرفتم سر قرار با اینکه از ۳۰ رد شد ...

بگو اگه خواهانت هست بیاد خواستگاری 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
ممکنه دیگه هیچوقت عاشق نشی  ازدستش نده 😍اگه دوطرفس

راستش دو طرفه اس دقیقا همینم هست طرف خیلی ذوق داره از طرفی اونم ادم پاکی هست چون اول بار میخواست بمن لبخند بزنه چشماش رو به پایین بود داشت بمن لبخند میزد ولی روش نمیشد 

نکنید حیف شماست قلبتون درست میگه

ولی بنظرم اگ به ازدواج ختم بشه چه اشکالی داره؟

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

راستش دو طرفه اس دقیقا همینم هست طرف خیلی ذوق داره از طرفی اونم ادم پاکی هست چون اول بار میخواست بمن ...

پس از دست نده 

ممکنه هیچوقت دیگه این حس رو تجربه نکنی 

حیفه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نکنید حیف شماست قلبتون درست میگه

این عکس بدجوری منو منقلب کرد فک کنم دو‌روز پیش تو تاپیک دیدمش.......

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
ولی بنظرم اگ به ازدواج ختم بشه چه اشکالی داره؟

بحث  اینجاست ولی من با این سن وسالم دیگه کسی که علاقه واقعی بهم داشته باشه رو میفهمم یه همکار داشت بهم نشون داد که بمن علاقه داره راستش بچند دلیل نمیخواستم پسرع خیلی خام بود .من دلم پیش این بود چون این از هر نظر نگاه میکردم پخته تر بود .و اینکه حتی  اگر دلم هم پیش این اقا نبود باز هم دوست نداشتم چون بنطرم اون اقا تحت تاثیر شرایط شغلی من بود 

اولش تشریف میارند خواستگاری اون موقع مشخص میشه چند درصد به ازدواج قراره برسه🙂

آره ولی خب باید یه چند ماه آشنایی و حرف باشه چون به پسرای الان اعتمادی نیس 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

خداروشکر تمایل داشتید بازم از این عکسا دارم بذارم

ممنون خوشحال میشم ببینم......احساس لغزش تو مجازی رو‌داشتم انگار یه تلنگر بود دیدمش یه ان ب خودم‌ اومدم......

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝