از یه پسری خوشم اومد راستش غیر مستقیم به طرف فهموندم که خوشم ازت میاد پسره هم فهمید راستش خیلی ذوق کرده ودوست داره که من بهش توجه کردم کن خودم هم خوشحالم ولی من تا حالا اصلا از این کارها تو کل عمرم انجام نداده بودم . باخودم میگم اینکار پاکی ادم از بین میره عادت میشه برام . از هرکی خوشم بیاد اینجوری میکنم . خوشم نمیاد به اینجور راهه ها کشیده بشم و از طرفیذهم میگم اگرذاین علاقه ختم بخیر شد چی نمیدونم تجربهدمثل من دارین
راستش دو طرفه اس دقیقا همینم هست طرف خیلی ذوق داره از طرفی اونم ادم پاکی هست چون اول بار میخواست بمن لبخند بزنه چشماش رو به پایین بود داشت بمن لبخند میزد ولی روش نمیشد
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....
بحث اینجاست ولی من با این سن وسالم دیگه کسی که علاقه واقعی بهم داشته باشه رو میفهمم یه همکار داشت بهم نشون داد که بمن علاقه داره راستش بچند دلیل نمیخواستم پسرع خیلی خام بود .من دلم پیش این بود چون این از هر نظر نگاه میکردم پخته تر بود .و اینکه حتی اگر دلم هم پیش این اقا نبود باز هم دوست نداشتم چون بنطرم اون اقا تحت تاثیر شرایط شغلی من بود
اولش تشریف میارند خواستگاری اون موقع مشخص میشه چند درصد به ازدواج قراره برسه🙂
آره ولی خب باید یه چند ماه آشنایی و حرف باشه چون به پسرای الان اعتمادی نیس
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....