2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۲ سالمه قبلا رفتم سنو زده بود فیبروکیستیک جراح بردم گفت مشکلی نیست البته نزدیک دوسال پیش رفتم 

بخاطر کیسته‌منم اینجوری ام نگران نباش درد باشه میگن نشونه خوبیه ولی برا اطمینان برو دکتر معمولا گل مغربی میدن

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
احتمالا همون کیست دوباره برگشته  اکثر خانم ها دارن حالا یا با علائم یا بدون علائم  ویتام ...

خطرناک نیس؟ 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بخاطر کیسته‌منم اینجوری ام نگران نباش درد باشه میگن نشونه خوبیه ولی برا اطمینان برو دکتر معمولا گل م ...

کیست دارم قبلا هم درد داشتم ولی کمتر بود الان ویتامین ای میخورم احساس میکنم یه سینم دردش کمتر شده گل مغربی کپسوله یا قرص عزیزم 

بخاطر کیسته‌منم اینجوری ام نگران نباش درد باشه میگن نشونه خوبیه ولی برا اطمینان برو دکتر معمولا گل م ...

چندسالته چندوقته کیستی

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

کیست دارم قبلا هم درد داشتم ولی کمتر بود الان ویتامین ای میخورم احساس میکنم یه سینم دردش کمتر شده گل ...

کپسوله عزیزم دکتر بهم یه مدل قرص داده بود توش ای هم بوده بیشتر برای همین درده

ولی سرخود زیاد ای نخور خوب نیس حتما با دکتر مشورت‌کن

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند.