2789
عنوان

اچ پی وی

360 بازدید | 15 پست

لطفا اکه کسی میتونه کمک کنه 

من چند ماه ازدواج کردم آبان ماه تست پاپ اسمیر دادم و گفتن باتوجه به التهاب دهانه رحم تست اچ پی وی هم بده و بعد جواب آزمایش نشون داد درگیر تایپ پرخطر ۵۱ و ۵۹ هستم حالم خیلی بد بود با کلی تحقیق متوجه شدم سیستم ایمنی رو باید تقویت کرد و اینکه وقتی به این بیماری فکر میکنم شرایط روحیم خیلی بهم میریزه پس رها کردم دارو خاصی نمیخورم فقط تغذیه سالم آنروز روز آخر پریود و چند وقتی یادت دل درد دارم میترسم و لکه بینی دارم دلم نمیخواد برم دکتر بدتر میترسوندم کسی داشته منو راهنمایی کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واکسن رو بزن  سیستم ایمنی بدنت رو هم قوی بکن  استرس هم بذار کنار  تنها راهه  ...

اخه عزیزم شنیدم واکسن بزنم تا چند ماه نمیتونم بچه دار شم و اینکه بعد واکسن کرونا عوارضی داشته میترسم 

واسه این که استرس نگیرم به هیچ عنوان دنبالش نرفتم فقط سالم خواری کردم

نفهمیدم ینی داری؟

نمیدونم از لیزر گرفتم یا همسرم چون قبلش اصلا تا حالا تست نداده بودم که قبل ازدواج لیزر رولی میرفتم خیلی هم شلوغ بود 

بعد ازدواجم چند ماه بعد تست دادم به همسر گفتم گفت بیخیال نترس

اخه عزیزم شنیدم واکسن بزنم تا چند ماه نمیتونم بچه دار شم و اینکه بعد واکسن کرونا عوارضی داشته میترسم ...

گلم واکسن چیزی نیست خیلیا زدن

بعد کلا صبر بکن از بدنت خارج بشه بعد اقدام بکن برای بارداری 

البته باز با دکترت در این مورد مشورت بکن

سالم خواری خیلی خوبه 

یه سری ویتامین زینک و پاورفیت و ای و دی و سی هم بگیر 

حتما مصرف بکن 

بخور

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
گلم واکسن چیزی نیست خیلیا زدن بعد کلا صبر بکن از بدنت خارج بشه بعد اقدام بکن برای بارداری  ال ...

الان لکه بیتی واسه چیه این درد زیر شکم ترسیدم اینقدر هم زیاد شده آدم می‌ترسه دکتر بره تایپ جدید بگیر خدایی نکرده

الان لکه بیتی واسه چیه این درد زیر شکم ترسیدم اینقدر هم زیاد شده آدم می‌ترسه دکتر بره تایپ جدید بگیر ...

نه گلم شاید بخاطر عوارض همون زگیل هستش ولی دفع میشه نگران نباس فقط رعایت بکن و استرس نداشته 

باش

همسرتم بگو 

بره درمان

بکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم