2777
2789
عنوان

دعا نویس

163 بازدید | 17 پست

اول خوب بخونین بعد راه حل بدین جبه نگیرین

من یک برادر دارم از هرررر لحاظ عالی مخصوصا مالیییی. و خیلی تو فامیل و همسایه داداشم میخواستن ولی ما اونارو نمیخواستیم خلاصه برادرم ۳۳سالش شد هنووووز ازدواجش سر نگرفت 

به نظرتون گناهه من برم پیش دعا نویس دعا بگیرم مامانم اصلاا اعتقادی نداره.  هرکاری کنم نمیره. منم تاحالا نرفتم 

نه کسی بختش بسته نه چیزه دیگه هرچی سن پسر یا دختر بالاتر بره بد پسند تر میشن پا پیش بزارید صحبت کنید دختر فلانیعالیه تا خودش بگی اگه میخواستم فلانی بود دیگه ولش ندید

نه کسی بختش بسته نه چیزه دیگه هرچی سن پسر یا دختر بالاتر بره بد پسند تر میشن پا پیش بزارید صحبت کنید ...

چی بگم والا. اخه هرکسی هم لیاقت داداشم نداره. کم کمش ۴تا خونه و یک دفتر داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان کمتر پسری پیدا میشه موقعیت شغلی و مالی خوبی داشته باشه پس حق یه زن خوب داره

من‌ برادرم رییس یه ارکان دولتی هست ماهم مثل شمافکر میکردیم ولی بعد از ازدواج به مشکل خوردن طلاق گرفتن ویه دختر از خانواده کارگر ولی بساز گرفت الان میگه زندگی میکنم .

خدا کنه زن زندگی پیدا شه وگرنه چیزی در مال واموال وزیبایی صد درصد وسن کم نیست .

حالا چیزی کمی بنده خدا نمیخواد

الان اکثر اقایون زن خوش اندام و زیبا و تحصیلکرده میخوان 

حالا چیزی کمی بنده خدا نمیخواد الان اکثر اقایون زن خوش اندام و زیبا و تحصیلکرده میخوان 

دل هست که باید دل ببره .اونه که خودش باید بپسنده از نظر خودش یه معیار هایی حتما دارد 

دل هست که باید دل ببره .اونه که خودش باید بپسنده از نظر خودش یه معیار هایی حتما دارد 

ولی تجربه ثابت کرده افراد قشر ضعیف کلی عقده کمبود دارن ، هعی میخوان از آدم بچاپن. و عقده برطرف کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز