saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 عنوان ده ماه بعد کات 193 بازدید | 17 پست پسری که ده ماه بی دلیل رفته وقتی منو نیبینه قیافه ناراحت میگیره ,قیافه الکی گرفته؟ممکنه هنوز بهم فکر کنه و برگرده؟قصدمون ازاول ازدواج بود اومد خواستگاری ولی همون اول گفت پول ندارم و رفت که رفت یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام 1402/10/28 | 21:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 خدا تو دل هیچ دختری یه قلب شکسته نذاره یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 خدا تو دل هیچ دختری یه قلب شکسته نذاره شغل داشته یا بیکار بوده که پول نداشته؟
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 شغل داشته یا بیکار بوده که پول نداشته؟ شغل داشت. پولم داشت. نمیدونم چرا بهانه کردچرا این مردا اینجورین؟چرادمادخترا اینقدر خریممم یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 شغل داشت. پولم داشت. نمیدونم چرا بهانه کرد چرا این مردا اینجورین؟چرادمادخترا اینقدر خریممم ولش کن بره گم شه خودت برو سر یک کاری هم مشغول میشی هم درآمد پیدا میکنی
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 ولش کن بره گم شه خودت برو سر یک کاری هم مشغول میشی هم درآمد پیدا میکنی هم سرکارم هم درامد دارم. به خودم میگم اگه دوسم داشت میموند حرفاشو عملی میکرد. ولی نموند و رفت. هزاربار قول خواست باهاش بمونموولش نکنم و ...خیلی دنیای بدیههههه یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 هم سرکارم هم درامد دارم. به خودم میگم اگه دوسم داشت میموند حرفاشو عملی میکرد. ولی نموند و رفت. هزارب ... خیلی خوبه شاغلی و درآمد داری وهم در اجتماع هستی حتما کیس بهتر از اون را پیدا میکنی چرا غصه عزیزمشغلت چیه؟
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 خیلی خوبه شاغلی و درآمد داری وهم در اجتماع هستی حتما کیس بهتر از اون را پیدا میکنی چرا غصه عزی ... تدریس میکنم. معلمم.خیلی دل گیرم. برام دعا کن فراموشش کنم و یه ادم توب بیاد سراغم. ممنون یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 تدریس میکنم. معلمم. خیلی دل گیرم. برام دعا کن فراموشش کنم و یه ادم توب بیاد سراغم. ممنون عریزم من هم دبیرم شما چه مقطعی هستید؟
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 عریزم من هم دبیرم شما چه مقطعی هستید؟ تو اموزشگاههای خصوصی و مدرسه غیرانتفتعی درس میدم یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 تدریس میکنم. معلمم. خیلی دل گیرم. برام دعا کن فراموشش کنم و یه ادم توب بیاد سراغم. ممنون معلم ها که خیلی خواهان دارند چون وقت آزادشدن زیاده اکثر ارگان های دیگه بیشتر تمایل به ازدواج با معلم ها را دارند
saharsahari مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 7230 معلم ها که خیلی خواهان دارند چون وقت آزادشدن زیاده اکثر ارگان های دیگه بیشتر تمایل به ازدواج با معلم ... منم خواستگار دارم ولی خب مناسب نیست. اینو دوست داشتم که نشد یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
pn1358 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 938 تو اموزشگاههای خصوصی و مدرسه غیرانتفتعی درس میدم اانشاالله رسمی بشی چون همه دنبال معلم رسمی هستنداون موقع خیلی خواستگار برات میاد که دیگه کلافه میشی چون خودم این طوری بود