2777
2789
عنوان

خیلی تنبل شدم

123 بازدید | 4 پست

خانما ی کاری بهم پیشنهاد شده  تو شصت کیلومتری شهرمونه بعد ما چون شهرستانیم اینجا حقوقا همون پنج شش تومنه اما این شرکته حقوقش بالای ده تومنه.. ساعت کاریشم ی مقدار زیاده .. قرار شده یکماهی آزمایشی برم البته با سی درصد حقوق.. بعد از یکماه قرارداد ببندم . این یکماهو  چون راهم دوره خودم باید برم بیام بعد اگ موندگار شم همون شهر خونه اجاره میکنم البته اجارشم زیاد نیست ماهی یک تومنه نهایت...  و اینک اگر برم اون شهر یجورایی مستقلم چون الان با مادرم زندگی میکنم... اما همش دل دل میکنم تنبلیم میشه امروز قرار بود برم نرفتم باز قرار شده از شنبه برم.. البته تو این مدت ازمایشی گفتن ی روز در هفته هم خاستی نیا

من ب این کار ب پولش نیاز دارم ولی فقط تنبلیم میشه.... اولم قرار بود بزارم بخش تولید و بسته بندی بعد سرپرستش خیلی ادم خوبیه گفت میزارمت ازمایشگاه و کنترل کیفی.. من تحصیلات مرتبطم ندارم نگرانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوب نزیک خودتونن یه کاری پیدا کنین مامانت تنها نمونه 

نزدیک  خودمون میگم حقوقاش پایینه  خیلی باشه پنج تومن شش تومن... ولی اونجا  حقوقش خوبه میتونم کمک مادرمم باشم ک سرکار نره. هفته ای دوسه روزم مامانمو میبرم پیش خودم